Фонтан у «Флеші», смітник на В. Великого та басейн «Дельфін» без труби

Фонтан у «Флеші», смітник на В. Великого та басейн «Дельфін» без труби
  • Кожного місяця ми об’їжджаємо наше місто та деякі села в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл наших камер потрапили штучне озеро на вулиці Стуса. Кіт,який не знав правил дорожнього руху та кринички підземних комунікацій без люків

В той день дощу не було, а на перехресті вулиць Василя Земляка і Вулиці Стуса розлилася вода. Кого зараз здивуєш проривом водної магістралі, коли самі труби за давністю років не витримують тиску. Водяники їх латають чи спускаються у підземні комунікації тільки буває,що залазити нікуди, люки водної магістралі бувають заасфальтовані. Поки знайдуть, поки приборкають пробоїну, то й розливається вода вулицями міста. Тариф більш, як 47 втрати води терпить.

На пішохідному переході вулиці Склярова зробили траншею. Обгородили її з усіх сторін стрічкою. От тільки запитати було нікого навіщо на недавно вкладеному вкладеному асфальті та свіжісінький дорожній розмітці потрібно було рити траншею. Запитали в магазині. Виявляється, це в самій торговельній точці став пробивати невеликий фонтан нечистот. 

Відео дня

— Вчора з ганчіркою майже весь день ходила. Сьогодні вода з підлоги не сочиться, — каже продавчиня.

Молодці сантехніки, з першого разу на трубу водостоку потрапили, а хорошої дороги шкода.

Повертаючись з ліцею помітили багато чого. Перше, що кинулось в очі — це зустріч діда з онуком. Школяр наче на крилах летів до дідових обіймів. А щоб дід був компетентний у справах шкільних, йому підручники віддав.

До позитиву ще можна віднести скошену траву біля школи ліцею, а відсутність кришок люків, де іноді граються діти, звичайне недбальство причетних до них. Люки невідомо чиї, а діти то наші. Отже, відповідальні всі за них.

На вулиці Володимира Великого невідомо звідки виріс смітник. Смітник рано чи пізно пребереться тільки тудою діти ходять до школи, а вони копіюють дорослих.

Біля басейну «Дельфін» ми димову трубу фотографували. Вірніше її відсутність. Тільки в об’єктив ще й бур’яни потрапили.

За бур’яни вже пробачте нас. Та ні нехай будуть, а то наші читачі роблять нам зауваження, що по всьому місту бур’яни ростуть, а ми не пишемо. Ще й координати навели. Поїхали ми за вказаною адресою, знайшли тільки між «Форою» і будівлею суду одну розкішну бур’янину і пакетик сміття.

При в’їзді в село Велике помітили жінку, яка з важкими ношами взяла курс на Вернигородок. Запитуємо, а що автобус хіба не курсує? 

— Ходить, — відповіла вона. — Він буде через 2-і години, а мені раніше потрібно. З Вернигородка автобус ходить кожну годину, потихенько до Вернигородка доберусь

Їдучи на Козятин помітили, що недалеко від іванківецького ставу в полі стали копати солодкі корені. Поки земля суха ніякої проблеми немає. Коли земля від дощу намокне буде її й на дорозі. Прохання до водіїв і дорожньої служби. Перших просимо бути уважними, щоб на швидкості не потрапити на слизьку ділянку дороги. Других просимо за погіршення погодних умов встановити на даній ділянці дороги відповідні дорожні знаки   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    "солодкі корені"

keyboard_arrow_up