Фонтани, алея закоханих, фотозона, творчий майданчик: визначилися з проектом центральної площі Козятина

Фонтани, алея закоханих,  фотозона, творчий майданчик: визначилися з проектом центральної площі Козятина

Якою буде майбутня площа міста дивіться на світлинах від Г.О "Зміни Козятина"

Ось що пише у соцмережах Г.О "Зміни Козятин"

Раді представити вам наше бачення площі, проект, який був презентований на громадських слуханнях з питання реконструкції площі міста.
Основою проекту стало зонування території на творчий майданчик з міні-сценою (для невеликих програм, виставок, переглядів фільмів і презентацій), алею закоханих (з арками у вигляді серця, конструкцією LOVE для фотографування і металевою скульптурою у формі серця, де закохані зможуть повішати замочок, як символ їхнього кохання), зону для дитячих ігор та забав, затишний куточок з фонтаном у вигляді годинника і шаховою дошкою, викладеною плиткою, ще одна конструкція для фотографування - "Я люблю Козятин", меморіальна зона пам'ятників.
Центральна частина площі викладена орнаментом, а прямо із землі б'ють фонтани. Деякі зелені насадження збережено, а ті, які віджили своє, замінюються на вічнозелені і декоративні.
Нижче, до фотографій, наводимо опис цієї ділянки.
Будемо раді чути ваші відгуки, коментарі і конструктивну критику. І, звісно, чекаємо вашої підтримки проекту на наступних громадських слуханнях

 

Відео дня

Вид зверху. Чорні квадрати на орнаменті - фонтани із землі, де технічно розраховано як вони впадатимуть в решітку, тому не буде ніяких незручностей на період їх вимкнення.

Конструкція "Я люблю Козятин" для фотографування. Проглядається алея до фонтана-годинника, на якій лавочки під накриттям, щоб можна було відпочивати на площі не тільки в сонячну погоду, але й під час дощу.

 

Алея закоханних.
На ній арки у вигляді серця, конструкція LOVE і металева скульптура у формі серця, на якій закоханні в знак своєї любові зможуть повішати замочок.

 

 

Вигляд зверху. Всі масштаби збережені і точно розраховані.

Творчий майданчик з міні-сценою. Це місце розраховане для проведення невеликих культурних програм, виставок, презентацій і переглядів фільмів. Загальний вигляд сцени ще знаходиться в розробці і буде представлений на наступних громадських слуханнях.

При плануванні проекту розраховувалась велика кількість лавочок і смітників, для комфортного проведення дозвілля.

Від самого початку на місці цієї змійки ми бачили красиві скульптури дельфінів які ніби випригують з моря, з часом з'явився ще один варіант - контрукція для дітлахів.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • 4esterf

    На такій маленький площі стільки "понатикано". Ну невже немає людини з нормальним баченням перспективи?. Не ганьбіться, зробіть щоб було гарно і просто, не потрібен випіндрьож.
  • Art KO

    Ребята это проект? Неужели нельзя было сделать нормальные визуализации и планы? Такое чувство что проект делал пьяный студент в Варкрафте. Не серьезно
  • Геннадій Панчук

    Існують ще 3 проекта, крім цього.
  • Valentina Shaidovska

    Поки це проект, а ви ж знаєте що проектувати можна, а ось зробити це зовсім інша справа. Кажуть в народі обіцяв пан кожуха.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up