Футбол показав, якою має бути ОТГ

Футбол показав, якою має бути ОТГ
  • Організатор футбольного турніру Володимир Добржанський на День перемоги над нацизмом планував зробити свято футболу. Тільки учасники змагань своїм відношенням до суперника показали, що вони й надалі мешканці одного району. Для них цей турнір був святом в якому друзі в житті на футбольному полі зустрілися.

Слово об’єднання —це поняття якогось збільшення чи чогось величного. Ми розшматували великий район на чотири частини і назвали їх об’єднаними громадами. Якби такого об’єднання хотіли люди, то й мови не було, а так спочатку чорнобильці зібралися разом— майже всіма ОТГ, а тепер футболісти. Чого не зуміли Чорнобильці зуміли гравці спорту № 1 у світі футболісти. Команди Глуховець і Самгородка, навіть переодягалися в спортивну форму разом, а гравці Махнівки переодягшись, прийшли вітатися з друзями суперниками. Ще до початку змагань по футболістах було видно, що радіють вони не стільки футболу, як тим, що зустрілися.

Тільки турнір є турнір і представники ОТГ зібралися на жеребкуванні. Жереб розділив команди на пари — першими на поле вийдуть команди Глуховець та Самгородка, а їх змінюють на зеленому газоні стадіону Локомотив футбольні колективи Козятинської та Махнівської громад.

Відео дня

В першій грі спочатку ініціативою заволоділи самгородчани. Вони краще виглядали до кінця першого тайму. Тільки в другій 30 хвилинці поступились команді Козюка 0:3 і стали чекали свого суперника який визначиться в другій парі, щоб розіграти з ними 3–4 місце. Суперниками гравців з Самгородка виявились футболісти Козятинської ОТГ, які лише в післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 програли команді Махнівської ОТГ. Махнівчани в свою чергу стали суперниками Глуховецької ОТГ в головному фіналі. Грою № 3 була зустріч за 3–4 місце. З рахунком 6:2 перемогу здобули гравці Козятинського «Локомотива» які представляли Козятинську ОТГ.

В четвертому дербі визначали чемпіона турніру. Відкрив рахунок в матчі Олександр Барчук.. Глухівчани зрівняли рахунок і вийшли вперед. З рахунком 2:1 завершилась перша половина зустрічі. В другому таймі червоні забили третій гол. Гравці Махнівки кинулись на штурм і видквитали один м’ям. Щоб зрівняти рахунок хлопцям з берегів Гнилоп’яті не вистачило часу.

Після фінального свистка футболісти обох команд обнімалися. На їхніх обличчях можна було прочитати діліть нас не діліть, а ми будемо зустрічалися, як раніше зустрічалися. А футбол, без якого футболісти жити не можуть, то тільки привід, щоб зустрітись та показати керманичам всіх ОТГ якою в дійсності має бути об’єднана громада.

На завершення змагань слово взяв організатор турніру Володимир Добржанський. Він подякував всім футболістам, які взяли участь у першому турнірі пам’яті перемоги над нацизмом. Адже такий турнір Володимир планує зробити традиційним. А в кінці промови запросив усіх присутніх на юшку на природі

Перемогли вчителі: як козятинчани змагалися у футболі до Дня Перемоги над нацизмом
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up