Футбол: прихильники «Локомотива» покидали стадіон розчарованими

Футбол: прихильники «Локомотива» покидали стадіон розчарованими

В команди, в якої немає футболок на всіх гравців, треба вигравати

В неділю 29 вересня на стадіоні “Локомотив” відбулася календарна зустріч відкритого чемпіонату Калинівського району з футболу. До гравців Козятинського “Локомотива” приїхали футболісти “Граніту”з Іваново. Того самого “Граніта” який в двораундовій дуелі переміг козятинчан в розіграші кубка Калинівського району. Тож прихильники козятинського клубу надіялись на реванш

З перших хвилин матчу команда залізничників захопила ініціативу в контролі м’яча. Тільки доводити свої атаки до логічного завершення гравцям “Локомотива” бракувало точності в передачах чи прицільних ударах по воротах. Каменярі грали від оборони розраховуючи на швидкісні контратаки. В одному з епізодів тактика гостей спрацювала і вони повели в рахунку. При рахунку 0:! команди пішли на відпочинок.

Відео дня

В другому таймі малюнок гри не змінився. “Локомотив” більшу половину ігрового часу володіє м’ячем і атакує гості грамотно обороняються. Вони перекриваючи вільні зони змушували футболістів “Локомотива” вдаватися до дальніх ударів чи паси в нікуди. Самі гості провели класичну триходівку і на табло з’явилися 0:2.За декілька хвилин Сергій Сікалюк відквитав один м’яч який до кінця матчу виявився останнім. Завершилася гра з рахунком 1:2 на користь гостей. 

Прихильники “Локомотива” покидали стадіон розчарованими. Спортсмени “Граніта” на полі крім бажання перемогти більше нічого не показала. Прикро програвити команді в якої немає комплекту форми для всіх гравців підсумували вболівальники. При заміні. футболіста який покидав футбольне поле  футболка з номером гравця передавалася парнеру який входив у гру. 

Слід  відзначити, що футбол гра контактна, а політ м’яча іноді має накаутуючу силу удару. Так було і в цій грі. Гравцеві який отримав больовий удар лікарями були футболісти обох команд.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up