Футбол розпочався з нареченої

Футбол розпочався з нареченої

У суботу, 29 квітня, почалася товариська зустріч між Козятинським “Монолітом” та “Патріотом” (Кукавка) з появи на футбольному полі “12 гравця” в особі весільної пари. Виявляється, наречена — прихильниця місцевого клубу. Вона навіть у день укладання шлюбу прийшла підтримати улюблену команду. От такої!

 

Товариська гра відбувалася тому, що в чемпіонаті області з футболу була пауза. Команди обласної першості в цей день проводили ігри на кубок. Наша команда припинила боротьбу за цей трофей, поступившись у рівній грі команді з м. Бершадь раніше. Тож 29 квітня для Козятинської команди мав бути вільним від ігор. У схожому становищі й опинився володар суперкубка двох останніх років ”Патріот” з Кукавки з Могилів-Подільського району. Він і запропонував монолітівцям провести товаристську зустріч. Поскільки таке рішення приймалося з поспіхом і про товариську гру мало хто знав, судити довелось тренеру команди “Моноліт” Павлу Луцюку. Без двох помічників на лінії, він добре впорався з обов’язками рефері, допустивши тільки три помилки за гру.

Перша помилка — не дав стопроцентний одинадцятиметровий у ворота гостей, а ще  двічі помилився в положенні поза грою. Та скоріш за все, він не хотів бути упередженим суддею для гостей. Та й були ці три епізоди в кінці зустрічі при рахунку 4:2 на користь “Моноліту”. І всі питання щодо переможця в цій зустрічі були зняті. Загальний рахунок зустрічі — 5:2.

Як забивали перший гол

Відео дня

Початок гри був за футболістами “Патріота”. Вони володіли ініціативою і більшість ігрового часу тримали м’яч під своїм контролем. Гравці нашої команди розраховували на швидкі атаки з переводом м’яча з флангу на фланг. Вони перекривали вільні зони під час атак суперника. Стратегія тренерського задуму дала свої плоди. Гості атакували більше, а рахунок був не на їх користь.

Рахунок у цій зустрічі відкрив наш Максим Пилипенко.

Наші хлопці мали нагоди подвоїти і навіть потроїти рахунок у матчі та не скористалися тими моментами, які створили. Не забиваєш ти, забивають тобі — таке в футболі неписане правило. І гравці “Патріота” зрівняли рахунок, який не змінився до кінця першого тайму.

Пенальті пробив воротар

У другій  половині зустрічі спочатку Максим Пилипенко забив свій другий м’яч, оформив дубль у цьому матчі. Артем Барибан — воротар “Моноліта” — забив з одинадцятиметрової позначки. За гру руками гравцем команди гостей, був призначений  пенальті. Нічого не вигадуючи, Артем пробив, насилу розвівши стража воріт і м’яча в різні боки. Так рахунок став 3:1.

Команда з Могилів-Подільського району спромоглася відквитати один м’яч. Та за мить Костянтин Благодир зі штрафного удару забив гол-красень, якого чекали від нього давно.

П’ятий м’яч провів той, хто й повинен був його забити — Сергій Бойков.

Товариська гра показала, що підопічні Павла Луцюка перебувають у хорошій фізичній формі і готові дати бій лідеру чемпіонату області ЄМС “Поділля” з Вінниці.

Гра відбудеться 13 травня на нашому стадіоні “Локомотив”.

Нашим футболістам, мабуть, потрібен знову 12 гравець?

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up