Футбол цікавий тоді, коли на полі грають гідні суперники

Футбол цікавий тоді, коли на полі грають гідні суперники
  • У суботу, 24 жовтня, на Козятинському стадіоні «Локомотив» відбувся матч чемпіонату Вінницької області з футболу. До лідера першості-команди «Моноліт» приїхали спортсмени ФК «Поділля» Крижопіль. Це була гра 6-го туру обласної першості у вищій лізі

Гра почалася без розвідки. Господарі поля зробили ставку на швидкий гол. Свій план вони втілили в реальність на 200 відсотків. Адже по завершенню третини першого тайму монолітовці вже вели в рахунку 2:0. Дублем відзначився Максим Пелипенко.

Гості намагалися відсунути гру від своїх воріт, але у них це погано виходило. Я нівякому разі не хочу сказати, що в Крижополі погана команда. Це команда яка не пасла задніх у першій лізі минулорічного чемпіонату.

Відео дня

Через погане фінансування на плаву у вищій лізі обласної першості залишилось 4-и команди — Це наш «Моноліт», «Орлівка» з Орлівки, «Факел» із Липовця та «Авангард» Ладижин. Щоби зберегти футбол у вищій лізі обласна федерація старожилів вищої ліги з’єднує з 10-а командами Першої ліги і 14 команд розділили на 2-і групи.

Любителі футболу не розуміють чому не можна було залишити 4 команди вищої ліги й щоби вони провели чемпіонат у 4 кола. Ще до фінішу футбольного марафону далеко, а любителі футболу вже знають які команди вийдуть до фіналу чотирьох. На таку думку вболівальників наводять результати матчів. «Моноліт»-»Біофарм» 9:0 «Факел»- ФК «Могилів Подільський» 16:0 «Моноліт» «Поділля» Крижопіль рахунок 9:1.

Вболівальник йде на стадіон, щоби побачити цікаву гру яку може демонструвати команда рівна гравцям «Моноліта» Любитель футболу не хоче 9:1 а хоче дивитися цікаву гру гідних суперників.

У грі з крижопольцями як у грі з «Біофармом» «Моноліт» забив 10 м’ячів. Тільки десятий гол знов не зарахували. На думку любителів футболу вчергове помилився лінійний арбітр і суддя в полі відмінив взяття воріт.

У цьому матчі крім розгромного рахунку була і приємна новина. Коли 27 номер «Моноліта» Владислав Палій наступав на ворота гостей його дружина зробила йому подарунок народивши в пологовому татусеві- футболісту доньку.

Прихильники «Моноліта» привітали молодого батька оплесками й хотіли щоб і він відзначився голом. Так і сталося він свій гол забив із пенальті.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up