Футболісти Козятинського «Моноліта» — срібні призери обласної першості

Футболісти Козятинського «Моноліта» — срібні призери обласної першості
Стандартне положення біля воріт «Орлівки»
  • От і дочекалися, що всі клітинки турнірної таблиці чемпіонату Вінницької області у вищій лізі розіграшу 2019–2020 років заповнені. Якщо чемпіон обласної першості ФК «Томашпіль» був відомий за 2 тури до завершення чемпіонату, то на срібні нагороди чемпіонату до останнього туру претендували 3 команди: «Факел» Липовець, «Орлівка» з колишнього Теплицького району та козятинський «Моноліт»

Усі 3-и команди настроєні були грати на перемогу. От тільки бажаний результат матчів останнього туру так вплинув на психологічний стан футболістів, що всі претенденти на срібні нагороди ще до початку гри, як кажуть, перегоріли. Інакше чим можна пояснити поразку «Факела» 4:0 «Томашполю». Адже за підбором виконавців липовчани — це команда другої ліги чемпіонату України.

У матчі «Моноліт»-«Орлівка» команди вийшли на поле, щоб перемогти. Тільки, щоб грати в красиву, змістовну гру футболісти обох команд, судячи з малюнку гри, ще до виходу на поле втратили частину свого ігрового потенціалу. Команди сконцентрували свої сили на обороні власних воріт, а відбившись контратакували. Ціна помилки могла дорогого коштувати, адже в цьому матчі було головне, не пропустити м’яч у власні ворота. Адже в таких поєдинках долю матчу може вирішити всього один забитий м’яч. У такому ключі і пройшла перша половина зустрічі.

Відео дня

На початку другого тайму монолітовці трохи заспокоїлись і провели декілька атак на ворота суперника. В одній такій атаці Микита Ігуменов проштовхнув м’яч між голкіпером «Орлівки», який вибіг на зустріч нападнику і стопером гостей у ворота. Захисник- опорник розвернувся до своїх воріт і намагався наздогнати м’яч та вибити його в поле. Тільки зробив це, коли шкіряна кулька перетнула лінію воріт. Лінійний арбітр зафіксував взяття воріт і суддя в полі показав на центр поля.

Могли козятинчани забити в друге та м’яч від гарматного пострілу Вадима Штрашкевича тільки струсанув поперечину воріт і вдарившись об землю відлетів у поле.

Кінцівка матчу проходила за невеликої ініціативи футболістів Теплицького району. Козятинські майстри шкіряного м’яча намагання гостей забити гол у відповідь присікали на підступах до свого карного майданчика і “валідольний” матч таки довели гру до перемоги, яка стала в підсумку на вагу срібла.

Набравши 24 очка в підсумковій таблиці ФК «Моноліт» випередив «Орлівку», яка з 23 пунктами фінішувала четвертою та наздогнав «Факел», у якого також 24 бали, але за кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, випередили липовчан. У графі забиті та пропущені м’ячі в «Моноліта +13, у «Факела» скромніші здобутки — + 6. Тому вони треті.

Обласні спортивні ігри: махнівчани — срібні призери з перетягування каната

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up