Футболісти Козятинського району — чемпіони ВФСТ «Колос Вінниччини»

Футболісти Козятинського району — чемпіони ВФСТ «Колос Вінниччини»
Ось такі вони переможці обласних змагань ВФСТ Колос
  • У змаганнях взяли участь спортсмени із 12 об’єднаних територіальних громад Вінниччини, серед яких брала участь команда Козятинщини, сформована за регламентом змагань із двох територіальних громад.
  • Геннадій Ткачук, який формував команду, скористався послугами спортсменів громад Сестринівки та села Козятина.
  • Змагання приурочили до 70-річчя Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Урочисте відкриття фінальних змагань спортивних ігор Вінниччини-2020 відбулось ще, 15 серпня, на території Вінницької дитячо-юнацької спортивно-оздоровчої бази «Колос». У програмі змагань були такі види спорту: футбол, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи та шашки.

Вдало на турнірі спортсменів виступили футболісти Козятинського району. Вони спочатку помірялись силами в групах де їхніми суперниками були футболісти Крижопільского та Могилів-Подільського району.

Відео дня

В першій грі футболісти Козятинських громад перемогли команду з Крижопільщини з рахунком 4:3 В другій зустрічі наші земляки поступилися Серебрійський ОТГ, із рахунком 1:2. А команда Крижопільського району з рахунком 1:0 перемогли футболістів, із Могилів Подільського Таким чином, у кожної команди в групі стало по 3 очка з однаковою різницею забитих і пропущених м’ячів. Тоді за регламентом турніру вступило послідуюче правило. Першою стає команда яка більше забиває у ворота суперників м’ячів. За цим показником підопічні Геннадія Ткачука і граючого тренера Павла Луцюка вийшли з групи з першого місця. З другого місця вийшла ОТГ Кижопільського району.

У півфіналах команда яка посіла перше місце в групі -А грала з командою яка посіла друге місце в групі -В. І команда яка посіла перше місце в групі-В грала з другою командою групи А

Сестринівчани перемогли своїх суперників з рахунком 3:1 Їхній суперник по фіналу визначився в грі команд Крижопільського та Тиврівського районів. З рахунком 3:0 перемогли футболісти Тиврівщини.

У грі за перше місце наші земляки без великих надусиль перемогли команду Селищенської ОТГ із рахунком 3:0 і стали чемпіонами турніру. Перший гол селещанці забили, у свої ворота. У другому таймі закріпив успіх команди з Козятинщини Олександр Собко який оформив дубль.

Слід зазначити, що готував команду Сестринівської ОТГ начальник Козятинського «Моноліта» Геннадій Ткачук.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up