Футболісти «Моноліта» розгромили «Авангард» 8:0

Футболісти «Моноліта» розгромили «Авангард» 8:0

Минулої суботи футболісти Козятинського «Моноліта» приймали на своєму полі гравців Ладижинського «Авангарда». Це була гра 14 туру обласної першості у вищій лізі. Завершилась вона переконливою перемогою козятинських спортсменів з хокейним рахунком 8:0. Що цікавого було за 90 хвилин гри — наша розповідь

Перед початком матчу гостям на білі футболки довелося одягати лимонного кольору тренувальні жилети. Справа в тому, що останнім часом обидві команди виступають в чемпіонаті в білій формі. Щоб не порушувати правила футбольного статуту ладижинці стали лимонно-білими.

Відео дня

Перші хвилини матчу пройшли в рівній боротьбі. Не мали обидві команди переваги в контролі м’яча. Футболісти обох команд намагалися подовгу розігрувати м’яч, щоб вивести партнера на ударну позицію. Зігравши в такому ключі хвилин з 5 стала вимальовуватися перевага козятинських футболістів в усіх компонентах гри. Свою ігрову перевагу монолітовці втілили в забиті м’ячі.

Перший гол забив Вадим Страшкевич, пробивши по центру воріт після комбінації в три. Відзначившись індивідуальними діями подвоїв рахунок Дмитро Балинський. Повторним дублем футболіст довів рахунок до 3:0.

Продовжили «футбольне класико» Дмитро Мохманчук та Вадим Страшкевич. Перший отримав м’яч на місці крайнього флангового нападника. Спочатку, підсікши м’яча собі на хід над головами гравців команди гостей, лишив статистами двох захисників «Авангарда», третього хитнув фінтом, після чого невідпорно пробив по воротах Ладижинців. Так рахунок став 4:0. Вадим забив майже гол близнюк Дмитра з тією різницею, що після пасу собі на хід вінгер «Моноліта» посилав м’яч у ворота парашутом, а Дмитро пробив на силу. При рахунку 5:0 команди пішли на перерву.

В другому таймі спочатку Андрій Хрищенюк реалізувавши пенальті доводить рахунок на 6:0. Сьомий та восьмий м’ячі на рахунку Микити Ткачука. Микита забивав свої голи, відзначившись індивідуальними діями.

Непомітно спливли 45 хвилин другої половини зустрічі і рефері матчу дав свисток про завершення гри. Футболісти пішли в роздягальню, а вболівальницька братія ще довго на стадіоні обговорювали ігрові моменти «класико».

Читайте:

Глухівчани перемогли у 28-мих спортивних іграх Козятинщини. Репортаж з фіналу
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • впсиль

    МОЛОДЦІ!!! Хочу ще додати декілька слів.... Дивлюсь на дерева, які буяють за сидіннями вболівльників  і серце радіє, ці дерева посаджені в мою глибоку юність 1969 - 1970 року...А сьогодні стадіон - це краса Козятинщини!!!!Здоров*я і миру землякам, спортсменам нових перемог!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 16:51 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній) 11:07 Козятинчан запрошують на прибирання лісу 10:30 У Музеї Хліба в Білопіллі виготовляли жайворонків — перших провісників весни photo_camera 10:25 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up