Футбольна гра пам’яті Тітарчука

Футбольна гра пам’яті Тітарчука

Козятин-Жмеринка: 4:4

Відео дня

В середу 22 серпня на Козятинському стадіоні “Локомотив” відбувся турнір пам’яті Олександра Тітарчука. Взяли в ньому участь середня і молодша групи ФК “Козятинські леви” та ветеранські команди “Локомотив” Козятин - ”Локомотив” Жмеринка.

Спочатку на футбольне поле вийшли діти  Між собою зіграли спортсмени 2007-2008 та 2009-2010 років народження. В цьому матчі молодість взяла верх над досвідом. Перемогли восьмирічні “левенята” з рахунком 5:3. Завершивши свій поєдинок, “леви” обох груп зайшли в підтрибунне приміщення, щоб вивести на поле ветеранів футболу. Почалась святкова церемонія турніру.

На початку памятного заходу виступив хор ветеранів “Прометей”, де є солісткою  дружина Олександра Тітарчука — Ніна Тітарчук. Ветерани розповіли, яким вони знали Олександра Івановича Тітарчука, як футболіста і працівника на роботі (помічник машиніста, машиніст локомотива, інструктор теплотехніки). Згадали, яким він був прекрасним чоловіком, батьком, дідусем.

Організували турнір дружина футболіста Ніна Дмитрівна, донька спортсмена, що відійшов у вічність Ела Олександрівна Ковальчук і онук легенди козятинського “Локомотива” гравець “Моноліта” Олександр Ковальчук.

Коли церемонія відкриття турніру добігла кінця, учасники матчу, привітавши один- одного, розпочали гру.

Тайм, який тривав 25 хвилин, жвавіше провели козятинці. Вони й повели в рахунку. 1:0, 2:0. Ці два голи низом в кут воріт, як і в молоді роки, провів Леонід Бондарчук. Господарі поля могли зробити рахунок 3:0 та зайвий пас зіграв на руку гостям. І тут же спрацювало футбольне правило: не забиваєш в чужі ворота — отримаєш гол у власні. При рахунку 2:1 команди пішли на перерву.

В другому таймі Сергій Ящук забив третій гол у ворота жмеринських ветеранів.Та в їхній команді також є зірки, які сяяли на футбольному олімпі. Анатолій Бадрак не забув, як самотужки витягувати команду. Дубль в його виконанні зробили рахунок 3:3. Лідер атак козятинців Леонід Бондарчук забиває жмеринчанам свій третій м’яч, виводячи свою команду знову вперед 4:3.

Та прихильники футболу вважають, що в цьому матчі справедливим підсумком буде нічия. Чи відчули настрій вболівальників самі футболісти, сказати важко. Та на останніх секундах зустрічі гості відігрались і рахунок в грі став 4:4.

Слід відзначити що в жмеренській команді виступали два футболісти, яким по 70 років. А третьому віковому футболісту Валерію Амоцькому виповнилося 73 роки. Козятинські спортсмени трохи молодші від команди суперника. Та кількістю футболістів, що в гостей вийшли на заміну, вони вирівняли вікове становище на футбольному полі.

Козятикським вболівальникам цей турнір дуже сподобався.

Як зазначила дочка Олександра Тітарчука Ела в коментраі газеті “RIA-Козятин”, про ідею турніру не готова щось сьогодні розповідати.

— Та основну ціль ставила, щоб у нашому місті більше було самого футболу, — каже вона. — Адже зараз в Козятині одна гра “Моноліта” на два тижні. Хочу виразити слова подяки козятинським і жмеринським футболістам, що приїхали і провели гру в спеку, а не у футбольну погоду.    


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up