Спорт на честь 30-річчя виводу військ з Афганістану

Спорт на честь  30-річчя виводу військ з Афганістану

Фото-відео-репортаж з місця події

Субота 16 лютого була багата на спортивні події в нашому місті. В спортивних манежах залізничного училища та дитячої спортивної школи відбулися спортивні турніри. Приурочили їх до 30-ї річниці виведення Радянських військ з республіки Афганістан.

В залізничному училищі проходили фінальні ігри з футзалу серед територіальних громад Козятинського району. А в ДЮСШ грали волейболісти. 

Відео дня

Футзал

В манежі залізничного училища зустрілися футболісти команд Самгородка, Безіменне, Бродецького та Глуховець. Вони за коловою системою визначали кращу команду Козятинського району серед територіальних громад. Нею стала команда села Глухівці, на другому місці футболісти Самгородка. Третіми призерами зимового футболу стали спортсмени села Бродецьке.

Замкнули четвірку кращих команд козятинщини — футзалісти Безіменного. Їм був вручений кубок від ветеранів війни в Афганістані. Ще один приз (солодощі) отримала бригада рефері за хороше суддівство.

За грою, яку продемонстрували команди фінальної четвірки, чемпіонами мали б стати команди Самгородка та Глухівець. Вони й зустріч між собою зіграли в нічию 2:2. Однакова в цих команд різниця забитих та пропущених м’ячів. Тільки за регламентом змагань переможець визначається за кількістю набраних очок.

Фінішували учасники фіналу з такими показниками: команда Глухівець 7 очок, на два пункти менше у футболістів Самгородка. Чотири бали в активі спортсменів Бродецького. Команда Безіменного очкову скарбничку поповнила тільки забитими м’ячами.

На нагородження фіналістів турніру прийшли організатори свого Кубку, відомі в Козятині учасники війни в Афганістані Микола Жирний та Вадим Драмарецький. Вони розповіли присутнім про події 30-річної давнини. Побажали спортсменам успіхів у змаганнях, міцного здоров’я, та не бачити на власні очі війни. Запрошені гості подякували організаторам спортивних турнірів і вручили спортсменам нагороди, після чого всі зібралися для колективного фото.

Волейбол

До волейболістів команди Козятина завітали імениті гості. Це один із лідерів Вітчизняного волейболу “МХП” Вінниця. Враховуючи те, що вінничани тільки 15 лютого повернулися з фіналу Кубка чотирьох, наші гості приїхали на гру напів дублюючим складом. Та й у вінницьких молодших талантах було чому повчитися нашим землякам.

Початок гри бу був за нашими спортсменами. Вони повели в рахунку і вели його до рахунку 10:9. Потім суперліговська команда вийшла вперед, а господарі майданчика козятинці їх наздоганяли. Наші волейболісти нічим не поступалися майстеровитим гостям в грі першим темпом і розіграші комбінацій. В окремих епізодах були кращими на прийомі м’яча. А от гра на блоці, при виконанні силової подачі чи планера в наших спортсменів була гіршою.

Точніше буде сказано, що гості, які тренуються щоденно в тих епізодах гри виглядали краще. Підсумок першого сету 26:24 на користь іменитих. За схожим сценарієм проходили і дві наступні партії 25:20.та 25:23. Четвертий сет виграли наші земляки 25:23. Остання п’ята партія була знов за вінничанами 25:21.    

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up