Газ впав у ціні

Газ впав у ціні
  • Після того, як населення піднялося проти надвисоких тарифів і Уряд тимчасово встановив граничну ціну на газ, газзбути почали знижувати вартість блакитного палива.
  • Скільки платитимемо за куб у лютому?

У вівторок, 26 січня газорозподільчі компанії почали оприлюднювати ціни на блакитне паливо, що будуть діяти у лютому. Як повідомляє «ГазПравда», ще з самого ранку нові ціни вже виставили Megawatt, Енергетичні ресурси України та ETG.UA. Вони запропонували ненабагато нижчу ціну за грачничну 6,99, яку встановив Кабмін. У цих постачальників куб блакитного палива коштує у межах 6,88 — 6,98 гривень.

Пообіді нова ціна на газ з’явилася і на сайті «Вінницягаз збут». У лютому кубічний метр коштуватиме 6,99. Тобто, не більше граничної ціни, але й не менше. Проте, у порівнянні з січнем, блакитне паливо подешевшало майже на три гривні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Alexandr Mironov

    КЛОУНЫ....МОЖЕТЕ КОГДА ЗАСТАВЯТ?
  • Алла Матіщук

    а «Вінницягаз збут» хоч на копійку, но дорожче. А перерахунок за січень коли буде??? Січень підняли, людий чуть знизили, березень піднімуть, літні місяці знизять і т.д. це що за керування цінами..Хто має контролювати ціни?
  • Ксюшка Коляда

    Да знижено за січень 10грн з копійками разом з транспортіровкой коли дуже холодно було. А лютий тепліший то вже дешевше .. Брєд... Ціна на газ повинна бути одна , а не кожного місяця різна.
  • Михайло Дусанюк

    Газ не впав,. січень заплотимо і відчуємо,  а лютий газ6.99грн.+доставка 2.016грн, також відчуємо зниження, це брихливе зниження  від Кабміну..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up