Газ за літньою ціною на всю зиму

Газ за літньою ціною на всю зиму
У «Центрі надання послуг» кажуть, що за акцією газ можна закупити на всю зиму за ціною 5 тисяч 995 грн, 53 коп. за тисячу куб. м
  • Нафтогаз України вийшов з пропозицією до споживачів газу щодо закупівлі газу на опалювальний сезон за літньою ціною. Для цього потрібно оформити покупку за допомогою особистого кабінету на сайті 104 або в центрі обслуговування «Вінницягаз збуту».  Аби з’ясувати, як саме можна купити газ наперед і на яких умовах, ми звернулися в «Центр обслуговування клієнтів» РГК (Регіональної газової компанії)

– Вперше споживачі газу мають можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон. Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні — 5 тисяч 995 грн 53 коп. за тисячу куб. м. У ціні не враховані послуги за доставку, яка залежить від регіону. Акція «Твоя енергонезалежність» стартувала напередодні Дня Незалежності, 23 серпня, і триватиме лише місяць, – кажуть в «Центрі обслуговування клієнтів» 

Зараз ціни на газ для населення знаходяться на мінімальному рівні з початку року.  Наразі ціна газу з доставкою у Козятині майже 6,74 грн за куб, тоді як взимку була 8,55 грн за куб. Таке сезонне коливання цін є звичним для ринку газу, коли влітку вони знижуються, а взимку зростають слідом за збільшенням попиту на паливо.

Взяти участь в акції може будь-який споживач газу, в якого немає боргів за газ на момент укладання договору. Оформити і оплатити покупку можна буде в режимі онлайн — в Особистому кабінеті на сайті 104 або в ЦОК (Центральній обласній компанії). При укладанні договору споживач газу повинен при собі мати паспорт, актуальні показники лічильника і внести 100-відсоткову оплату за куплений запас газу.

Відео дня

Для того, щоб визначитися з необхідним резервом газу на зиму, фахівці «Вінницягаз збуту» нададуть своїм клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди, або клієнти можуть самостійно розрахувати потрібні їм обсяги на опалювальний період.

Використовувати куплений газ у рамках акції можна буде з 1-го жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року.  Якщо куплений резерв газу буде витрачений раніше, надалі споживач буде отримувати газ на загальних умовах за цініою, яка буде діяти на той період часу. Тим споживачам, які до 1-го квітня 2020 року не використали весь куплений газ, залишок грошових коштів буде зарахований на особовий рахунок. Ці гроші можна буде використовувати для подальших розрахунків за газ, або повернути за заявою.

Дмитро Артемчук

Нагадаємо:

У Козятині з’явилася альтернатива «газконторі». Перші відгуки клієнітв
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Інна Кравчинська

    Цікаво, а коофіцієнт ви сплачуєте? Чи тільки за використаний газ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up