Газета “RIA-Козятин” подала запит, а суд відповів

Газета “RIA-Козятин” подала запит, а суд відповів

Неймовірна ситуація навколо персони голови Козятинської районної ради Віктора Слободянюка продовжується

Справа набула судового розгляду після останньої постанови суду про притягнення до адміністративної відповідальності за корупційні дії. Після зауважень суду, з поправкою вона знов повернулась до розгляду в суд. Як і раніше справу до розгляду прийняв суддя Проць. І призначив судове засідання на 12 жовтня на 15:30.

Козятинський осередок “Громадянської позиції”, Асоціація ветеранів АТО, ГО “Ніхто, крім нас”, Козятинський осередок ДБ ОУН та інші осередки запрошують долучитися до судового засідання своєю присутністю під гаслом : “Корупційним діям — справедливий суд.”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Саша Субота

    Дописуваче будь уважнішим!           кличка туалет у заступника мафіка Задорожнюка
  • Саша Субота

    Скажи.хто твої друзі- я скажу хто ти!Всі як один-мерзотники!!!
  • Влад Лісовий

    Зліва направо;Поліщу(кличка-Пшек.Папочка)Розробив злочинну схему відмивання коштів на дотаціяхРазом зП Шостаком обкрадали селян.системний подхуйнік міліції стукачПередавав взятки нач гаї всіх часів в тому числі зятю Шнайдрука ХристюкуШнайдрук(кличка ЖидШнобель)Системний злодій всіх часів Пустив по вітру Колгосп ВовчинецьЗа виручені кошти виманив КатеринівкуНач гаї зятя Христюка використав для віджимання земель у ПоличенцяхТой з табельною зброєю стріляв по казахахЗараз власник земель.Слободянюк(кличка мафік-опущений.)Злодій в 3 поколінніРозкрав господарство у МарківцяхРозкрадає районний бюджет Кришує Репало відмиває кошти на землях Створив злочинне владне угрупування підкуповує поліцію прокуратуру.Ходить під криміналом 5 статейЗагороднюк(кличка- туалет мішок для миття полів)типовий представник сучасної влади Приспособленець товариш Лановика гнила опора сучасної районної влади.Ми дозволяємо мерзотникам на нас їздити
  • козятинець

    Штаб Козятинських партизан розпочинає акцію люстрації судді Проця та його тестя Ткачука з с.Перемоги.Сторонника та активного корупціонера.з     когорти мафіка з якими Проць випив неодну пляшку самогону.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни 09:24 Цей день в історії, 15 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 09:20 Стоматології Козятина: де отримати якісні послуги? (партнерський проєкт) 08:30 День жалоби: Козятин прощається з молодим військовим Євгеном Прусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up