Гематоми та забій головного мозку: у Козятині на «хитрому» базарі напали на поліцейського

Гематоми та забій головного мозку: у Козятині на «хитрому» базарі напали на поліцейського
  • Один із мешканців Козятина посеред білого дня побив правоохоронця. Спочатку обізвав його, а потім в хід пустив кулаки.
  • А все через те, що поліцейський декілька місяців тому склав на нього адмінпротокол.
  • Що з сержантом поліції та яке покарання понесе сам кривдник?

Напад на стража порядку стався у понеділок, 13 вересня близько дев’ятої години ранку. Відомо, що  працівник поліції, старший сержант поліції перебував на ринку «Хлібодар» поза службою, у цивільній формі по своїм справам.

В цей час козятинчанин, побачивши поліцейського, почав виражатися в його адресу нецензурною лайкою та погрожувати фізичною розправою. А все через те, що правоохоронець декілька місяців тому склав на нього адміністративний протокол за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 130 КУпАП.

За інформацією козятинської поліції, старший сержант неодноразово робив усні зауваження козятинчанину та хотів уникнути конфлікту. Вже навіть почав виходити з території ринку. Говорив, що він є працівником поліції та висував законну вимогу припинити протиправні дії. Та чоловік навіть і не думав зупинятися, а навпаки, пустив у хід кулаки. Спочатку він штовхнув поліцейського кулаком у спину, після чого поліціянт впав і вдарився головою об стіну магазину. Коли правоохоронець піднявся, нападник схопив його за комір і почав бити кулаком на обличчі. Відомо, що старший сержант поліції отримав декілька ударів у щелепу. В результаті такого нападу у правоохоронця тілесні ушкодження у вигляді гематоми лівої скроневої ділянки та забій головного мозку. Відомо, що наразі він знаходиться на лікарняному.

Відео дня

Після такого розбою посеред білого дня козятинчанин підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення за частиною 2 ст. 345 Кримінального Кодексу України. Йому загрожує  обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

На даний час підозрювана особа перебуває в ізоляторі тимчасового тримання у місті Вінниця. Йому обирають запобіжний захід

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • lievsha 007

    Зробив би він таке з поліцейським в штатах в кращому випадку дали б пожиттєво в гіршому застрелили як собаку.

    Читач78 reply lievsha 007

    а ти бачу щойно зі штатів? чи просто мусорська шерсть?
  • Читач78

    це гарний привід нагадати, що (1) мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати;
    (2) мусора дуже брехливі істоти і в той же час дуже тупі - от наприклад про який забій головного мозку можна казати, якщо у мусорів немає головного мозку, там шматок прямої кишки

keyboard_arrow_up