“Генерали вкрай тупі, ставлення до солдата принизливе”…

“Генерали вкрай тупі, ставлення до солдата принизливе”…

 Втім, не все  можна  пояснити лише тупістю генералів..  

 

Я б дуже хотів працювати із високоточною зброєю,щоб завжди влучати в ціль. Що мене дуже дратує в армії – непрофесіоналізм і некомпетентність. Щойно дадуть по справжньому воювати і почнеться велика війна, а швидше за все буде велика війна і артилерії дадуть зелене світло, – мене знайдуть і витягнуть з резерву.

Фотографія

Відео дня

Майор ізраїльської армії Віктор Верцнер, який з початку АТО допомагає ВСУ, написав безсторонній пост про ЗСУ. Його запис викликав люту контратаку чиновників від армії, близьких до адміністрації президента.

Мабуть, їх засмутила іронія Верцнера щодо “найсильнішою армії в Європі” – теза, неодноразово повторюваний Петром Порошенко в своїх виступах. Думка Верцнера тим болючіша для влади, що ізраїльтянин критикує ЗСУ з позицій друга. По-перше він як волонтер підтримує те, що робить армія на Донбасі і допомагає їй з 2014 року, включаючи проведення тренінгів. По-друге, як кадровий офіцер ЦАХАЛ, Вернцер не з чуток знає, як повинна функціонувати воююча армія. Верцнер заявив наступне:

  1. Генерали з якими мав ” честь ” спілкуватися, абсолютно професійно непридатні, найчастіше вкрай тупі.
  2. Ставлення до солдата принизливе, часто знущальне.
  3. Система навчання командного складу застаріла і не відповідає сучасним стандартам і викликам.
  4. Нераціональний розподіл бюджету.
  5. Тотальне кумівство.
  6. Дупи вилизуються повсюдно.
  7. Показуха понад усе!
  8. Корупція і розпили.
  9. Синдром – “ми все самі знаємо краще вас”
  10. Синдром – “найсильніша армія в Європі”.

Кілька прикладів:

Полк спеціального призначення, я в гостях разом з волонтерами, заступником  міністра, американським військовим аташе. Стіл ломиться, горілка рікою,  і при всьому цьому всі у формі !)) Страви приносять симпатичні дівчата у вишиванках. Я вийшов в туалет і запитав у однієї з низ – “дівчина, ви хто? ” Відповідь – “ми зв’язкові”…  Завіса.

Тренувальна база під Києвом, зима, -7, строковики миють вагонку мокрими ганчірками голими руками, тому що на наступний день приїжджають представники НАТО. Завіса.

Штабні навчання в бригаді, я спостерігаю з захопленням з боку. Ніколи не бачив такої злагодженої роботи штабу, ще й за стандартами НАТО, що в новинку для України. Поки не помітив листочки з текстом перед кожним офіцером. Завіса .

 Втім, не все  можна  пояснити лише тупістю генералів..  

У 2014 році українські військові двічі запитували дозвіл на знищення колони військової техніки, яка під керівництвом офіцера контррозвідки РФ Ігоря Гиркин (Стрєлков) прямувала зі Слов’янська до Донецька, але отримали відмову: «На рахунок колони Гиркина, наскільки мені відомо, над колоною пройшла пара СУ-25, запросили дозвіл штабу АТО  на знищення колони. За попередніми їхніми даними було відомо, що там знаходиться Гиркин. Отримали відмову ».

Ааналогічну відмову отримали і українські військові, що базувалися в Краматорську: «Відомо, що з Краматорська полковник Кривоніс, який очолював оборону аеропорту, також запросив дозвіл на знищення цієї колони, і також отримав заборону від пана Муженко»…

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up