Геннадій Ткачук: «Які ще здобутки нам треба показати?»

Геннадій Ткачук: «Які ще здобутки нам треба показати?»

У минулому номері вийшла стаття «Важка перемога «Моноліта» з мордобоєм після свистка».

На сайті, де ми розміщуємо усі наші матеріали, під цією статтею написали коментар, у якому зокрема йшлося: «У Козятині грає 90% легіонерів з других областей, на цю команду з бюджета міста виділяють величезні гроші. Одна їхня гра обходиться вашому місту більше ніж весь бюджет команди Жмеринка за рік. Де ваші результати? Невже місту немає де дівати гроші, окрім на привозних 3-сортних легіонерів? Наприклад, у нас немає жодного легіонера і ви з труднощами нас обігруєте 2:1 і плачете, що погано вам судять. Краще про це напишіть» 

Що відповість керівництво клубу на ці закиди? 

Відео дня

— Я читав коментар футболіста зі Жмеринки, – каже керівник «Моноліта» Геннадій Ткачук. – Виходить, що в Жмеринці краще знають, скільки у нас місцевих футболістів виходить на поле. В грі на Кубок проти команди зі Жмеринки грало 8 місцевих футболістів. Щодо здобутків, то на сьогоднішній день команда набрала 25 очок і це поки найкращий результат в чемпіонаті. Це на 22 очки більше, ніж набрала команда Жмеринки. Крім того, наша команда - володар Суперкубка області. За три останні сезони «Моноліт» в 2017–2018 та 2018–2019 ставав бронзовим призером, а в минулорічній першості наша команда здобула срібні нагороди. В цьому сезоні ми нікому не програли, забили у ворота суперників 46 м’ячів у 9-ти проведених іграх. Це більше, ніж по 5 м’ячів за гру. Які ще здобутки нам треба показати?

В кубковому двобої гра складається з двох ігор і лише за підсумком двох матчів можна говорити за силу суперника. Оцінювати свого опонента по крайній мірі не ввічливо і не по-спортивному.

А жмеринчанам я можу побажати, щоб вони більше приділяли часу тренувальному процесу. Коли вони піднімуться на декілька щаблів турнірної таблиці, переконаний – у них відпаде потреба рахувати гроші козятинської громади. Перш ніж заявляти про бюджет команди «Моноліт», то треба мати достовірну інформацію. Депутати міської ради нам виділили на весняно-літній період 203 тисячі, з яких ми отримали 73 тисячі. Якщо взяти до уваги, що «Моноліт» у весняно-літній період найменше проведе 13 ігор — 5 в групі, 6 ігор у фінальній частині, в яку ми вже достроково пройшли, та дві, а можливо й три гри в кубку, то 73 тисячі – це не так багато. Я ж не думаю, що бюджет жмеринчан на сезон – 5 з половиною тисяч, як заявляє гравець Жмеринки. Навіть якщо ми отримуємо всі виділені кошти, то на таку кількість матчів це мало. За такі кошти команда, яка прославляє Козятин, функціонувати не може і якщо клуб не буде мати підтримки від громади, футболу в Козятині, який подобається вболівальникам, не буде, –  сказав на завершення нашої зустрічі Геннадій Ткачук.

З автором коментаря на сайті можна погодитися в тому плані, що дійсно за місцеву команду мають виступати місцеві футболісти. Тільки, де їх взяти, коли дитячий футбол у великому занепаді? Є декілька тренерів, які за гроші батьків розкривають місцеві таланти, з яких можна буде зробити команду. Тільки це буде команда майбутнього. Вболівальник живе футболом сьогодні і він зараз хоче дивитися видовищний футбол.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександр Байбак

    "Моноліт" сильна команда і має гарні перспективи, молодим футбольним талантам нашого міста є з кого брати приклад. Гроші виділені містом, це гарна інвестиція в спортивне майбутнє  нашої громади.

    Геннадий Ткачук reply Олександр Байбак

    Олександр Байбак дійсно ,навесні без підтримки Козятинського ОТГ ми мали б великі труднощі в закінченні чемпіонату .Тому ми вдячні всьому депутатському корпусу за керівництву ОТГ за цю підтримку,а також деяким меценатам футболу,які хочуть залишитися інкогніто
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up