Гілка могла когось покалічити. Як RIA вирішила проблему з деревом

Гілка могла когось покалічити. Як RIA вирішила проблему з деревом
  • Навпроти «Ощадбанку» зі старого дерева звисала напівзламана довга гілка.
  • Це небезпечно, адже тротуаром, біля якого росло пошкоджене дерево, ходять до школи діти.
  • Порив сильного вітру міг зламати гілку повністю і тоді вона б впала.

Багатоповерхівка на Героїв Майдану, 9 є власністю ОСББ. Тому для того, щоб проблему усунути, треба було спершу уточнити, кому належить ця територія.

— Усе, що знаходиться всередині приміщення та всі прибудинкові території — це власність ОСББ, — прокоментував ситуацію начальник управління житлово-комунального господарства, Євгеній Малащук. — Якщо ця ділянка належить ОСББ «Ювілейний», співвласники мають усунути цю проблему самі. Жодної офіційної скарги з приводу гілки поки що до нас не надходило. Я відправлю туди інспекторів з благоустрою, аби вони перевірили, кому належить ця територія. Якщо це зона відповідальності міста, ми усунемо проблему.

Відео дня

Голова ОСББ «Ювілейний» Віктор Хоманець запевнив нас, що ця територія не належить до власності об’єднання.

— Акту на землю в нас немає, — каже Віктор Хоманець. — Ми обслуговуємо лише свою територію. Ця ділянка прилегла до «Ощадбанку». Вона нам не належить, тому ОСББ зрізати гілку не буде.

Після звернення нашого журналіста до ЖКГ за коментарем, комунальники розчистили дерево та зрізали гілку.

Олена Удвуд

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up