Гімнастки прославляють наш край

Гімнастки прославляють наш край
  • Козятинські гімнастки продовжують радувати своїми досягненнями та здобувають призові місця на конкурсах різних рівнів.
  • 22-23 вересня була проведена відкрита першість з художньої гімнастики “ПеРлина Южного” в м. Южне Одеської області, де дівчатка гідно представили наше місто.
  • Плідна праця, багатогодинні тренування приносять плоди у вигляді омріяних призових місць.

На килимах спортивного комплексу зібралося більше 350 учасників з різних міст України. На змагальній арені все має бути ідеальним - від точності виконання кожного елементу до хореографії, музики, одягу і навіть зачіски та макіяжу. Наші дівчата, приборкавши хвилювання, попрацювали на гімнастичному килимі на славу.

Відео дня

У свою скарбничку було зібрано два перших місця (Влада Сікорська, Вероніка Соколова), чотири других (Віолета Юрченко, Дар’я Співаченко, Карина Тупчій, Олександра Щаблевська), три третіх місця (Аделіна Токарчук, Валерія Гливук, Авеліна Бойко).

Тяжка праця тренера та гімнасток сприяє отриманню призових місць та на належному рівні репрезентувати наше місто в спортивно-гімнастичному колі.

Катерина Ходюк

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up