Глухівецьким лікарям придбали сучасне авто

Глухівецьким лікарям придбали сучасне авто
  • Днями комунальному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глуховецької селищної ради» передали автомобіль Рено Дастер.
  • Про це у ФБ повідомляє Глуховецька об'єднана територіальна громада

— Даний автомобіль придбано за співфінансування державного та місцевого бюджетів, — пише Глуховецька об'єднана територіальна громада.

Сучасний автомобіль облаштовано для потреб сімейних лікарів.

Відео дня

Читайте

На аукціон виставили підстанцію роторного комплексу в селищі Глухівці
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up