Глухівці вправно прийняли 10 громад

Глухівці вправно прийняли 10 громад

Пройшли спортивні ігри

У суботу, 21 липня, в селі Глухівці відбулися 26-ті районні сільські спортивні ігри. Вони були присвячені 95 річниці утворення Козятинського району та Дню незалежності України.

У фінальних змаганнях господарів проведення спартакіади взяли участь більше двухсот спортсменів з 10 територіальних громад (!). Це команди сіл Білопілля, Бродецького, Безименного, Махнівки, Пиковця, Пляхови, Самгородка, Сокільця, Сестринівки, Глухівець.

Складалася програма з п’яти видів спорту: перетягування канату, гирьового та армспорту, легкої атлетики та змагання сімей “Папа мама і я — спортивна сім’я”. Відбулися також змагання волейбольних команд ветеранів Козятина та Безименного.

Відео дня

У  змаганнях з армспорту команди розташувалися в такій послідовності: найвищий бал здобули атлети з села Пляхова, друге — спортсмен Сестринівки, третій результат у господарів спартакіади.

У гирьовому спорті кращий результат показали силачі з Самгородка, у них золоті нагороди. Друге місце і срібні медалі виборола команда Глухівець. Третім призером в цій дисципліні стала команда села Пляхова.

У командній першості з легкої атлетики золоті нагороди у  господарів. На другому місці спортсмени села Махнівки. Третім призером стали легкоатлети Самгородка.

Напружено та цікаво проходили змагання в перетягуванні каната. Минулорічній чемпіон  у цій дисципліні в боротьбі за перше місце поступився команді Сестринівки. У боротьбі за бронзові нагороди сильнішими були спортсмени Махнівки. Вони виявились сильнішими за силачів Глухівець.

У “Папа, мама, я — спортивна сім’я” золото в родини Кирилюків з Глухівець, срібло у родини Опоки з Пляхової, третє — сім’я Щербатюків із Самгородка.

На турнірі ветеранів волейболістів золоті нагороди - у козятинських волейболістів. Вони переграли безименчан. У них срібло.

Усі призери були нагороджені медалями і грамотами Вінницької обласної організації товариства “Колос”.

Під завісу свята організатори спортивного проекту (глухівчани) передали естафету сільській громаді Пляхової, де буде проведена наступна 27 спартакіада районних сільських ігор. А в Глухівцях спортивну програму замінили на концертну.

До побачення, Глухівці! Привіт, Пляхова!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up