Глядацький зал на траві. Як крутили кіно біля 9 школи та у Залізничному

Глядацький зал на траві.  Як крутили кіно біля 9 школи та у Залізничному
  • У п’ятницю, 30 липня, біля 9-ї школи показували «Пекельну хоругву або козацьке Різдво». В останній день липня жителі містечка Залізничне дивилися мультфільм сімейної тематики «Бос молокосос 2»

ГО Ірини Колесник показом фільмів вже обійшли Козятин по колу, а попереду ще багато замовлень. Мікрорайон вулиці Довженка. Пляхова, Флоріанівка, зона відпочинку на поселку. Що дають такі заходи розповіли самі глядачі «кіно проти неба». 

– Такий захід для мене – це повернення в мої роки дитинства та юності. Я пам’ятаю, як ми, 12-річні збиралися у когось дома і крутили чорно-біле кіно. Радості не було меж. – каже 73-річна пані Людмила.

Відео дня

У школярів Назара, Павла, Влада та Адміра свої поняття.

– 21 година – це такий час, що вдома чимось захоплюючим нічим зайнятися. Цей захід, щоб зустрітися з друзями і відпочити на природі. Якби це кіно показували тут кожен день – ми приходили б, –  сказали восьмикласники школи № 9

На Залізничному прийшли на розважальний захід молодь і старші люди. Молодь утримались від коментарів, а старші сказали, як є: «Будемо мультик дивитися, чогось іншого нам ніхто тут нічого не показує».

Кіно-казку в заході «кіно проти неба» замінили мультиком Сімейка Крудс-2
У Сокільцях дивилися кіно просто неба
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up