Голосила та не виголосила: вінничанка Інгрет Костенко посіла друге місце на проекті «Голос країни»

Голосила та не виголосила: вінничанка Інгрет Костенко посіла друге місце на проекті «Голос країни»
  • 23 квітня був визначений переможець вокального телепроекту «Голос країни-7»
  • За перемогу боролася і вінничанка Інгрет Костенко
  • Кращі виступи суперфіналістки

 

Вчора, 23 квітня фінішував вокальний телепроект, який тривав протягом останніх трьох місяців. За звання «Голосу країни» у фіналі боролися три дівчини та чоловік: Віра Кекелія (команда Сергія Бабкіна), Анна Кукса (команда Джамали), Олександр Клименко (команда Тіни Кароль) та учасниця із Вінниці — Інгрет Костенко (команда Потапа). Переможця в прямому ефірі визначали глядачі шляхом телефонного та смс-голосування.

Дівчата з команди Бабкіна та Джамали вибули першими. Потім, не змогла «виголосити» перемогу і вінничанка Костенко. Вона посіла друге місце. А «Голосом країни» став святий отець Олександр Клименко, який у підсумку виграв пісню, кліп, тримісячну ротацію на радіо та квартиру в Києві.  

Однак, у кінці ефіру, батюшка віддав всю «творчу» частину подарунку своїй суперниці Інгрет Костенко.

Відео дня

До слова, багато критиків із самого початку прогнозували його перемогу, мовляв, люди, які втомлені від війни, тягнуться до Бога, нехай навіть через телешоу.

Інгрет Костенко 19 років і вона наймолодша фіналістка проекту. Свою музику називає космічною та мріє довести всім, що не варто зациклюватися на роботі. На проект прийшла, щоб змусити людей повірити в казку. Як вона це робила, дивіться в добірці її виступів:  

Пісня «Пташечка» — вибір наосліп

Інгрет Костенко vs. Олег Степаненко — «Відпусти» — бої 

Інгрет Костенко — What Kind Of Man — нокаути
Інгрет Костенко — Ой, летіла зозуля — чвертьфінал
Ингрет Костенко — Несе Галя воду — суперфінал 

Михайло КУРДЮКОВ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Хороша дівчинка, мені дуже сподобалася. Але батюшка теж гарно співав.
  • reader2017

    Шановний автор статті, ваше "Голосила та не виголосила" звучить як початок статті для бридкої жовтої преси. Раджу вам більш професійно підходити до написання. Достатньо було б лишити "Вінничанка Інгрет Костенко посіла друге місце на проекті «Голос країни»"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up