Голова без шарнірів! В гніві не годен себе контролювати!

Голова без  шарнірів! В гніві не годен себе контролювати!

В четвер 23 березня 2017 року, я як представник одної із сторін, чиї інтереси розглядала служба захисту дітей при Козятинській міський Раді, прибув в міську раду.

Хочу зауважити, що почепив на себе всі регалі, щоб будь-кому було зрозуміло, що я журналіст. Фотокамера в руках ще більше підсилювало професійну приналежність.

Результат виявився таким, що я навіть не сподівався!

При моїй появі моментально комісія припинила свою діяльність. Вірніше, міський голова, свавільно з порушенням норм діючого законодавства, став вимагати видалити мене, як журналіста. Коли я заперечив, він оголосив про закриття засідання виконкому. А далі його понесло ще далі — вище ніж він є — голосно став виказувати погрози фізичною розправою. На моє питання, персонально кому він погрожує, я почув, що мені. Однак, різко поміняв риторику, що діяти він буде “в законодавчому полі”. Як це поєднати, не знаю.

Відео дня

Прикро, що міський голова, маючи фахову юридичну освіту, адвокатську практику та молодий вік, веде себе не толерантно — практично по-пацанячі, що притаманно дітям, коли на їх насварились батьки.

Кому, як не йому, знати, що будь-які вказівки чиновника його рівня підлягають виконанню лише в одному випадку. Коли вони викладені письмово, по формі пройшли канцелярські процедури, реєстрації. Вербальний крик — це лише крик, або потрясіння повітря.

Вистава! І він, як артист, що полишив свою команду. Втік після погроз, закрившись в кабінеті. Кинув людей, що чекали розгляду своїх питань на цілий місяць...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up