Голова села Киричишин з Миколаївки звільнився

Голова села Киричишин з Миколаївки звільнився
Голова села з секретарем перед початком позачергової сесії

За власним бажанням Влад ПОВХ

Минулого четверга 5 квітня 2018 року в селі Миколаївка Козятинського району мала розгорнутись відверта війна між громадою, депутатським корпусом, діючим головою та його прихильниками.

Відео дня

Інтрига зберігалась до останньої хвилини, оскільки не відомо було, хто збере більшість і в якій кількості.

Відповідно, мещканці попрохали поліцейське забезпечення. Запросили і газету “RIA-Козятин”.

За наполяганням всіх без винятку депутатів і секретаря, відбулась позачергова сесія з одним питанням: “Про дострокове припинення діяльності на посаді  діючого голови сільради Володимира Григоровича Киричишина.

Сесія розпочалась в 14 год.15 хв. і продовжувалась півгодини, при тому з перервою на десять хвилин. Сесію розпочав секретар сільради, зачитавши звернення депутатів з повіствою дня. Однак, сільський голова своєю заявою упередив події, запропонувавши добровільно звільнити його із займаної посади за власним бажанням за сімейними обставинами.

Присутні 11 депутатів та секретар (один депутат був на посівній) після десяти хвилинної перерви, порадившись одноголосно дали згоду за припинення діяльності сільського голови за власним бажанням. На цьому розійшлись.

Можна вважати, що відбулась зміна керівного складу, а не відсутність її взагалі. До призначення нового  голови його обов’язки буде виконувати секретар сільради. Влада на селі діятиме в штатному режимі, що не позначиться на функціонуванні територоіальної громади.

Причини такої події нам не відомі. Однак, хочеться відзначити толерантність сторін, оскільки вирішився конфлікт без протистояння. Досвід толерантності можна запозичити і іншим громадам у вирішенні протистояння між владою та виборцями.

декларація Володимира Киричишина 

https://declarations.com.ua/declaration/nacp_42d41a1a-60a6-4d1c-8e85-28be632eccd0

дивись в ютубі

https://www.youtube.com/watch?v=URTSYmLfQwo

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=aK29nZBHTlI

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up