Голову скульптури Божої Матері відбив 18-річний хлопець з ПРБ

Голову скульптури Божої Матері відбив 18-річний хлопець з ПРБ

В середині лютого на «Алеї мрій» нашого міста відбили голову Божій матері, ми писали про це і на сайті, і в газеті. Цю подію активно обговорювали в соцмережах. Читав новини нашого міста начальник Козятинської поліції Роман Андрущак. Він поставив задачу співробітникам поліції знайти порушника. Як шукали «кікбоксера» з ПРБ, наша розповідь.

Взялися за справу дільничний інспектор Олександр Левчук та слідчий Олександр Горбатюк. Слід зазначити, що Олександр Горбатюк допомагав розслідуванню за власної ініціативи. Обидва Олександри друзі не тільки по роботі. Тож спеціаліст кримінального провадження вирішив допомогти в розслідуванні колезі по цеху.

Менше ніж за добу дільничний зі  слідчим вандала знайшли. На питання як їм вдалося зробити це так швидко, відповіли в стилі поліції:«Задіяли канал оперативної роботи»

— Про фігуранта справи щось можете сказати? – запитали ми у стражів порядку

Відео дня

— Це 18-річний юнак, мешканець мікрорайону ПРБ. – кажуть вони. – За його версією він посварився з своєю дівчиною. Щоб розрядити свій гнів хлопець хотів стукнути кулаком по дереву. Тільки мабуть під дією оковитої кулак полетів за іншої траєкторії, де стояла статуя Божої матері. Від удару скульптура впала і розбилася. Юнак в скоєному глибоко розкаюється і.готовий за нанесену шкоду понести фінансові витрати. Тільки Іван Боровський (меценат проекту «Алея мрій») пробачив хлопцеві матеріальний борг. 

Така версія дає підстави думати, що 18-річний юнак рештки совісті ще не втратив.. В житті воно дійсно всього буває, тільки коли маєш звичку кікбоксера, тож не на статуї Божої матері тренуйсь.

Висловив свою точку зору автор проекту «Алеї мрій» Іван Боровський. 

– Правоохоронці самі до мене зателефонували. Спитали чи буду я писати заяву в поліцію. Кажу їм:« Звичайно буду. Що по вашій лінії, притягайте до відповідальності. А я йому його витівку пробачаю. «Алея мрій», «Лавка закоханих» поставлена для людей. Я думаю, що його вже покарано в людських судженнях.

Деякі читачі скажуть: «Танцювали, танцювали і не вклонилися. Знайшли порушника і не повідомляють хто це». В цій історії порушник вже поніс моральне покарання. В його ситуації не погодився б бути мабуть ніхто. Головне не в тому, що ми не знаємо, хто звалив статую, а головне, що є громада, яка такий вчинок засудить. Знає він, що є стажі порядку які порушника знайдуть.

Читайте також:
Козятинчанка знайшла голову скільптури Божої Матері
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Люся Тимощук

    Свят1сть походить з родини,певно  й гадки не мають про страх перед очыма Божими
  • Наталья Даценко

    Господи, почему  в 18 лет такой дебил?
  • Таня Борецька

    Нехай рік мете вулиці міста безкоштовно ...лише тоді дойде!😠😡😈
  • Саня Полонский

    А ему просто надавать в голову
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up