Гордість: вихованці дитячої музшколи з фестивалів привезли дипломи лауреатів та премії

Гордість: вихованці дитячої музшколи з фестивалів привезли  дипломи лауреатів та премії

Грудень 2020 року ознаменувався для талановитих вихованців Козятинської дитячої музичної школи значними творчими досягненнями.

Напередодні нового року учні дитячої музичної школи взяли участь у ІІ Міжнародному відкритому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтва «Лиманські зорі» у Миколаєві. На змаганнях наші талановиті краяни поповнили скарбничку нагород творчої альма-матер дипломами лауреатів!

— Вітаємо власників дипломів ІІ ступеню у номінації «Вокальне мистецтво» у жанрах академічний, естрадний та народний вокал Єлизавету Роєнко, Діану Маковецьку та Єву Варданян, а також викладача вокалу обдарованих дівчат Яну Вікторівну Андрійчук та концертмейстера Наталію Миколаївну Романович, — йдеться на сторінці закладу

Відео дня

Вихованці Яни Вікторівни Діана Маковецька, Єву Варданян та Анна Ломакіна також взяли участь і у V Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв SOLOVIOV ART (Київ), і знову – дипломи лауреатів І та ІІ премії.

Разом із вокалістами у цьому ж святі юних талантів засяяли і учні викладача по класу фортепіано Нінель Валентинівни Домбровської. Марина Костюк, Леонід Савенков, Аделіна Копецька, Єгор Турчинський та Маргарита Шкрябій – лауреати ІІ та ІІІ премій конкурсу.

До слова, в умовах карантину означені фестивалі проходили у дистанційному форматі, що дало можливість учасникам по особливому розкрити грані свого таланту, продемонструвати у повній мірі свої досягнення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up