Кримінальний тиждень на Козятинщині: горе-водії, канабіс на вокзалі та крадії

Кримінальний тиждень на Козятинщині: горе-водії, канабіс на вокзалі та крадії
  • Куди викликали поліцію (з 9 по 15 грудня)

У середу, 9 грудня, у Махнівці правоохоронці зупинили водія під кайфом. Як з’ясувалося, чоловік за рік вісім разів сідав п’яним за кермо. Посвідчення водія він не мав, оскільки позбавлений права керування за водіння у стані сп’яніння. Порушник відмовився від проходження огляду на місці зупинки в присутності 2-х свідків.

На 26-річного водія автомобіля Opel Corsa патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою позбавленою таким правом) КУпАП. Чоловіка відсторонили від керування.

На тому ж посту днем пізніше затримали ще одного порушника на дорозі. Водій запропонував поліцейським хабара.

Відео дня

А на вокзалі станції Козятин знайшли наркотики. Про підозрілу подрібнену речовину, схожу на наркотичну, повідомив інспектор сектору реагування патрульної поліції. На козятинському залізничному вокзалі її виявили при поверхневому огляді у підозрілої особи. Згорток з канабісом знаходивсяу рюкзаку.

Цього ж дня начальник потягу сполученням Ізмаїл-Київ повідомив, що пасажир здійснив крадіжку сумки з грошима та документами. А у рапортах від працівників козятинської поліції йшлося про шахрайське заволодіння коштами та крадіжку з котельні. Там поцупили електрокабель, електродвигун, люк та кришки з котла. У четвер, 10 грудня, через секретаріат із Козятинського міськрайонного відділу державної виконавчої служби надійшло повідомлення — один з козятинчан не виконує ухвалу Козятинського міськрайонного суду щодо приведення конструктивних елементів квартири у відповідність до будівельних вимог.

У п’ятницю, 11 грудня, до поліції надійшла заява про те, що злодії зірвали навісний замок з гаражного приміщення, яке знаходиться на території домоволодіння. Звідти винесли подовжувача саморобного, акумуляторну батарею (не придатну для використання), зварювальний саморобний апарат.

А в неділю, 13 грудня, крадіжка сталася в електропоїзді Шепетівка-Козятин. Там, близько півдня в одному з вагонів у пасажира вкрали сумку, в якій знаходились гроші та мобільний телефон.

У понеділок, 14 грудня, до поліції звернувся один із голів правління ОСББ. Повідомили про крадіжку датчика руху в під’їзді та металевого світильника. Цього ж дня в одного із містян віджали врізний замок вхідних дверей в будинку і поцупили чорну сумку, в якій були документи, гроші, мобільний телефон та ноутбук.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up