Господар у лікарні, прогнози медиків невтішні. Діку терміново потрібна нова родина

Господар у лікарні, прогнози медиків невтішні. Діку терміново потрібна нова родина
  • До редакції газети «RIA-Козятин» звернулася Валентина.
  • У її брата Олександра трапився крововилив у мозок.
  • Чоловіка забрали до лікарні у Вінниці.
  • Сам Олександр — козятинчанин, йому 62 роки, живе «на тій стороні» один.
  • Вдома чоловік тримав собаку.
  • Для песика терміново шукають нових господарів, бо стосовно брата лікарі позитивних прогнозів, на жаль, не дають.

— Я їду від нього і такі невтішні новини, — розповідає Валентина. — Цілу дорогу плачу! Він жив сам. Жінка десь у Росії в нього. Діти також не тут. А він жив сам і собі мав ту собачку, але так сталося, що крововилив отримав і зараз у лікарні і в тяжкому стані. Сказала лікарка, що не буде ні сидіти, ні ходити, нічого. Велика біда. Знаєте, як кожна людина сподівається, і я мала якусь надію, але сьогодні поговорила з лікарями — немає ніякої надії зовсім. Відразу в Вінницю його завезли. Був в одній лікарні, потім в іншій. Сусіди викликали швидку, але аж на третій день після того, як крововилив трапився. Ну це вже було запізно.

Поки що песика підгодовують сусіди і сама Валентина. Вона тимчасово приїхала до Козятина. Собаку звати Дік, він наполовину німецька вівчарка, йому п’ять років. Він дуже мудрий і стане не лише надійним захисником, а й вірним другом. Валентина сподівається на те, що для нього вдасться знайти люблячу родину якомога швидше. Сама вона не місцева, тому забрати песика до себе не може. Незабаром жінка має повернутися додому і якщо за кілька днів Діка ніхто не забере, він залишиться зовсім сам.

— Я маю надію, що може до неділі віддамо, — додає Валентина. — Вчора так він просився побігати, дивився на мене, ну прямо плакав пес.

Відео дня

Діка віддадуть безкоштовно, але лише у добрі руки. Якщо хочете забрати собаку, телефонуйте за номером (096) 549 93 94.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up