Готовність до проведення ЗНО: кому складати, а кому — ні

Готовність до проведення ЗНО: кому складати, а кому — ні
  • Як повідомила заступниця директора регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева, – випускники одинадцятих класів, які цього року не планують вступати до вишів, отримають атестат про здобуття повної загальної середньої освіти, а тим, хто вступатиме до вищих навчальних закладів, обов’язково потрібно скласти ЗНО.

За її словами у Вінницькій області для участі в ЗНО зареєструвались майже 16 тисяч учасників,при цьому найбільше серед предметів – на українську мову та літературу, історію України та математику.

Людмила Марцева розповіла, що для проведення ЗНО створено на Вінниччині 63 пункти тестування, які забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту для безпеки його учасників: це антисептики, тонометри для вимірювання температури  а також, що  основна сесія ЗНО розпочнеться 25 червня і триватиме до 17 липня.

Вона також звернула увагу, що в день тестування ті, хто здають ЗНО, повинні бути в захисній масці. Учні сидітимуть в аудиторії з дотриманням соціальної дистанції, та з врахуванням вимоги — не більше 15 осіб в одному приміщенні.

Відео дня

Провал першого дня пробного ЗНО. Чи повернуть кошти абітурієнтам?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up