«Готують дитину до операції»: як почуває себе травмована поїздом Діана?

«Готують дитину до операції»: як почуває себе травмована поїздом Діана?
  • Козятинчанка, яка минулої доби, 24 лютого, потрапила під вагон вантажного поїзда, перебуває у Вінницькій обласній дитячій лікарні.
  • Її стан важкий, але стабільний.

Нагадаємо, нещастя з 17-річною Діаною Цимбарович трапилося на залізничному переході біля «круга». Повертаючись додому від друзів, вона вирішила перелізти попід вагон. На жаль, саме в ту мить він почав рухатись. У дівчини розтрощена ліві нога та плече.

Як почуває себе дівчина сьогодні? 

За повідомленням начмеда козятинської ЦРЛ Ігоря Грубеляса, дівчину відправили на Вінницю. 

— Я хочу, щоб ви розуміли ситуацію — якщо лікарі приймають рішення для транспортування хворого, то це може бути важкий стан, але стабільний. Ми вчора викликали лікарів для консультації, де було прийнято рішення, щоб пацієнтка продовжила лікуватися в лікарні третинного рівня, — сказав Ігор Грубеляс. 

Відео дня

Також ми поспілкувались з мамою Діани Тетяною. Жінка повідомила, що донька наразі перебуває в обласній дитячій лікарні. Травмовану ногу лікарям вдалося врятувати. А руку — на жаль, ні

— Діанка розмовляє зі мною і дуже плаче. Її готують до операції, будуть ручку ампутувати, — розповідає пані Тетяна. — Рука не жива, а з ногою все добре, лікарі запевняють, що складуть. Донька питає мене, як вона буде без руки ( Діана лівша). А я її заспокоюю. Говорю, що поставимо красивого протеза. Хочу висловити величезну вдячність людям, які допомагають нам, телефонують, перераховують кошти. Спасибі вам за підтримку, для нас це зараз дуже важливо.

  • Картка ПриватБанк 4149499137530943 Тетяна Цимбарович

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up