Графіків ще не має: 9 листопада на Вінниччині продовжать погодинні відключення електрики

Графіків ще не має: 9 листопада на Вінниччині продовжать погодинні відключення електрики
  • Сьогодні, 9 листопада  у нашій області продовжать вимикати електроенергію. Йдеться про погодинні вимкнення, які запровадили на вимогу Укренерго 8 листопада. 
  • Незабаром можна буде дізнатися про графік запланованих погодинних відключень (ГПВ), для вибраної адреси можна. Наразі ж механізм працює в тестовому режимі.

Про це повідомляють у Вінницяобленерго. 

«Графіки погодинних відключень застосовуються задля стабілізації роботи енергосистеми. Вони враховують почерговість відключень споживачів та потребу збереження розподілу електричної енергії об’єктам критичної інфраструктури. Порядок введення черг може коригуватися згідно з вказівкою диспетчера «Укренерго». Дякуємо, за розуміння! Разом все витримаємо і подолаємо темряву!", - йдеться у повідомленні. 

Час обмежень, в обсязі:

Відео дня
  • 8:00 - 11:00  - згідно графіка потужності;
  • 12:00 - 13:00 - без відключень;
  • 14:00 - 20:00 - згідно графіка потужності.

Незабаром дізнатися про графік запланованих погодинних відключень для вибраної адреси можна буде за посиланням (механізм працює в тестовому режимі). Відключення будуть застосовані частково, не більше 2 годин для окремої групи споживачів. 

В разі тривалішого вимкнення електроенергії, причину та плановий час ввімкнення можна переглянути на офіційному сайті «Вінницяобленерго», а саме на сторінці «Аварійні вимкнення».

Загалом. як повідомляє Укренерго сьогодні, 9 листопада, по всій Україні будуть діяти графіки погодинних планових відключень.

Максимум стабілізаційних обмежень Диспетчерський центр Укренерго прогнозує у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській областях.

Нагадаємо, напередодні у «Вінницяобленерго» отримали розпорядження від Регіонального Диспетчерського Центру Південно-Західного Регіону про введення обмежень електроенергії згідно графіка погодинного відключення споживачів 

Додамо, що робити, якщо вимкнули світло: поради та рекомендації козятинчанам

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Козятин Вело

    Користувачам а не споживачам,журналісти розумнішають))

keyboard_arrow_up