Грейдування називають ремонтом дороги

Грейдування називають ремонтом дороги

Міські чиновники прочитали в газеті, що в селі Козятині перед навчальним роком ремонтують дороги і, мабуть, собі хотіли чимось здивувати містян.

А поскільки рішення приймали поспішно, то забули приказку, в яких випадках потрібно поспішати. Та й так і сталося, як у приказці. Тільки блохи тут ні до чого.

Для доріг у міської влади казна порожня. Тож вирішили зробити найдешевше — грейдування вулиць Гагаріна, Ломоносова, Трудової, Баженова, Української, Крилова, Менделєєва, Лесі Українки, Джерельної.

Чому влада обрала саме ці вулиці, сказати важко. Тільки з того, що було зроблено після грейдування, склалося враження, що робилося не для мешканців вулиць, а для звітності.

Відео дня

Обрали для грейдування саме ті вулиці, де живе найбільш мирна громада міста. Адже протягом 60 років нічого не вимагали від влади відносно доріг. Самотужки збирали кошти на дорогу і ремонтували її.

Яка потреба була проводити ремонт дороги грейдером-калікою, де люди цього не те що не вимагали, а навіть не просили? Мабуть, міські чиновники надіялися, що люди мовчатимуть?  

Найбільше дісталося вулицям Крилова, Менделєєва, Джерельній та Гагаріна. На вулиці Крилова повигортали з дороги каміння. Зробили бордюр з піску та каміння, який не просто здолати більш молодшим мешканцям. Вулиці Мендєлєєва та Джерельна стали не проїзними для велосипедистів.

Про вулицю Гагаріна окрема тема. Тут є дві ями від бомб часів війни. Ті місця на вулиці підсипати потрібно постійно. А грейдером можна зробити тільки більше болота на дорозі. Що було успішно доведено під час так званого “ремонту вулиць-2 грейдуванням.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up