Грип, кросворд, пляшки та кіно: ТОП новин за вихідні

Грип, кросворд, пляшки та кіно: ТОП новин за вихідні
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за суботу 19-те та неділю 20-те червня аби нагадати вам популярні та важливі матеріали на сайті kazatin.com
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП новин
     

Сорок рокiв тому помер наш видатний земляк Віктор Іванов

40  років тому,  18 червня 1981 р. полишив цей світ у лікарні  корифей  української комедіографії  Віктор Михайлович  Іванов (13.02.( 31.01) 1909  - 18.06.1981) Видатний український  кінорежисер, сценарист, член Національних спілок письменників та кінематографістів  України, лауреат  державної премії України імені Олександра Довженка, заслужений діяч мистецтв України, постановник комедії «За двома зайцями». 
 

COVID-19 пішов на спад. Яка ситуація в області з іншими інфекційними захворюваннями?

— На 24-му тижні 2021 року у Вінницькій області спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності  на грип та ГРВІ, захворюваність склала 189,8 випадків на 100 тис. нас. та є на 21,2 % нижчим базового рівня. Впродовж тижня за медичною допомогою  з приводу  ГРВІ звернулось 2920 осіб, серед захворілих  1302 (44,5 %) дітей.  Було госпіталізовано 129 осіб, в т. ч. 93 дитина. Летальних випадків не зареєстровано, — йдеться у повідомленні. Найбільше хворих: м. Вінниця, м. Ладижин, Барському, Вінницькому, Козятинському,  Теплицькому та Чечельницькому районах.

 

Відео дня

Згадайте географію рідного краю. Кросворд «села Козятинщини»

Перейдіть за посилання, клацніть мишкою на клітинки кросворда, щоб дізнатися завдання
 

Оксана Деревіцька з Титусівки для розмноження троянд робить «парники» з пляшок

Оксана Деревіцька з села Титусівка має в колекції понад 100 кущів троянд. Жінка розповіла про свої секрети розмноження троянди із стебла і що потрібно, аби троянди прижилися на квітнику 
Каже, що відраховує на стеблі троянди три бруньки. Під третьою брунькою зрізає навскіс. Виходить живець довжиною - 1-1,5 сантиметра.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up