Гриценка бояться тому влаштовують вже напади

Гриценка бояться тому влаштовують вже напади

В Одесі закидали яйцями Гриценка і побили його соратників (відео)

 

Очевидці стверджують, що нападники - молоді чоловіки спортивної статури.

У центрі Одеси 28 листопада сталася сутичка між прихильниками і противниками лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, якого невідомі закидали яйцями (повідомляє УНІАН)

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, під час зустрічі з одеситами, яка мала відбутися в Приморському районі міста, невідомі закидали яйцями лідера політичної партії. В результаті між його прихильниками і противниками сталася сутичка.

«За наявною інформацією, під час конфлікту його учасники використовували проти опонентів газові балончики. Протиправні дії припинили поліцейські, які патрулювали вулиці. Вони розняли учасників конфлікту і не допустили його ескалації», - заявили в главку.

Відео дня
blockquote>

Зараз за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Поліцейські опитують свідків і очевидців події, а також вживають заходів зі встановлення всіх її учасників.

За словами прихильників Гриценка, у середу була запланована його зустріч в приміщенні офісного центру «Термінал-42» на вулиці Рішельєвській. Вони зазначають, що зловмисників було 20-30 чоловік. Спочатку вони перегородили шлях політику і намагалися вручити йому великого гарбуза, в який вставили фалоімітатор. На гарбузі був образливий напис, зроблений із застосуванням ненормативної лексики. Гриценко відштовхнув «подарунок», після чого його закидали яйцями. «Потім «тітушки» напали на активістів, які супроводжували Гриценка.

Поліція нікого з нападникіа не затримала. Є постраждалі, викликали швидку. Постраждалі та свідки зараз спілкуються з поліцією. Попереду нападників було кілька асоціальних елементів, для прикриття, самі бойовики були в масках», - заявили прихильники політика. Очевидці стверджують, що нападники - молоді чоловіки спортивної статури. У одного з постраждалих розсічена брова.

Як передає Shark Radio на своїй сторінці у Facebook, інцидент стався перед входом в офісний центр "Термінал 42", де знаходиться SHARK Radio. Відзначається, що у політика був запланований прямий ефір.

«Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценку вхід, а потім напала на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них "тітушки" побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу постраждалим надали медики швидкої, яка прибула на місце події. На даний момент поліція опитує свідків», - йдеться у повідомленні.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up