Гриценко: Чиновники мають жити не в космосі, а в реальності

Гриценко: Чиновники мають жити не в космосі, а в реальності
  • Одним з найбільш негативних підсумків 2018 року Анатолій Гриценко назвав прийнятий Верховною Радою бюджет і співпрацю з МВФ
  • Про це він заявив у програмі “Право на владу”

Крім Гриценка в програмі брали участь ще кандидати в президенти Олег Ляшко, Андрій Садовий, Віталій Шевченко. З якогось дива. Сергій Соболєв з БЮТу та Артур Герасимов з БПП. Двом останнім канал Коломойського часто відкриває двері для виступів в різних шоу. Тиждень тому Юлія Тимошенко особисто брала участь в програмі “Право на владу” Потім її виступ показали в повторі. Всіх інших крім Зеленського допускають до ефіру на 5 хвилин. Але й за 5 хвилин лідер “Громадянської позиції” підбив підсумки правління влади Порошенка за минулий рік

В питанні співпраці з МВФ кандидат в президенти відзначив, що при президентові Гриценку ми продовжимо співпрацю з МВФ лиш тільки для того щоб подякувати їм за таку співпрацю. І щоб такої співпраці більше не було.

“Говорячи про підсумки року, варто згадали про бюджет, або бюджетний шабаш, бо ми бачили, як його приймали”, - підкреслив лідер “Громадянської позиції”.

Відео дня

Він додав, що в бюджеті-2019 на одного депутата закладено у 12 разів більше грошей, ніж на солдата.  

“При тому, що агресія, війна, воєнний стан. На депутата, який сидить в теплі, а солдат в бліндажі”, - каже політик.

Кандидат в президенти Гриценко також відзначив, що на Державне управління справами при президентові на лікування високих чиновників і їхніх родин заклали у наступному році 833 млн.

Знаєте, скільки виділили на відновлення здоров`я покалічених фронтовиків, починаючи з 2014 року? 110 млн. Як можна було голосувати за такий бюджет та його підписувати? Я хочу, щоб чиновники жили не в космосі, а в реальному житті», - наголосив Анатолій Гриценко.

Раніше Анатолій Гриценко зазначав, що фінансування армії, закладене в бюджеті-2019, неадекватне воєнним загрозам.

Міський осередок політичної партії “Громадянська позиція”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up