Гриценко у Львові: Ситуацію з Саакашвілі на кордоні спровокувала влада

Гриценко у Львові: Ситуацію з Саакашвілі на кордоні спровокувала влада

У тому, що 10 вересня відбулося на західному кордоні України, винна українська влада.

Про це 11 вересня під час прес-конференції на тему: «Які реформи потрібні Україні?», яка відбулася у Львівському прес-клубі, заявив лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

— Я вважаю, що влада повинна зробити насамперед висновки. Саме вона спровокувала це. Те, що відбулося, – це неприпустимо з правової точки зору. Але провокатором виступила влада. Першою рушійною причиною став той ганебний указ, яким позбавили громадянства Саакашвілі. Потім усілякі протидії, —  сказав він.

Анатолій Гриценко зізнався, що він був у Краковці та в Мостиськах. І поділився своїми почуттями від подій.

Відео дня

Соромно було нам, соромно полякам в Європі за нас, соромно за такого президента. Коли починаються ігрища з поїздами, я такого не пам'ятаю в нашій історії. Там було заблоковано мобільний зв'язок, ніхто не міг ні з ким зв’язатися. Це вже силовики брутально діють. Потім - замінування. Соромно за генерала-прикордонника, який бреше в очі, — каже лідер політичної партії «Громадянська позиція».

За його словами, він поїхав до кордону не стільки через особистість Михайла Саакашвілі, скільки відстоювати права та свободи всіх українців. Проте сталося не так, як очікувалося. На його думку, саме дії влади і спровокували людей.

Я би хотів, щоби влада зробила висновки і жодним чином не вдавалась до переслідування людей, — закликає Анатолій Гриценко.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up