Громада підготувала офіційні звернення до Тимошенко

Громада підготувала офіційні звернення до Тимошенко

 Люди хочуть поскаржитися на дії Пузиря

Голові Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Народному депутату України

Тимошенко Юлії Володимирівні

Відео дня

Сичевської Лілії Казимирівні

м.Козятин, вул. Катукова 25 кв.62

тел. 096-340-88-15

Шановна Юлія Володимирівна !

Від імені жителів будинку , що знаходиться  по вул. Катукова 25, звертаюсь до Вас як до народного депутата України та лідера ВО «Батьківщина» - політичної  сили, представник якої у 2015 році став міським головою міста Козятин, а саме Пузир Олександр Дмитрович.

В багатоповерховому будинку за адресою : вул.Катукова 25 виникла ситуація, яка загрожує життю мешканців будинку, та яку міський голова Пузир О.Д. ігнорує вже близько трьох років.

В результаті обстеження даху житлового будинку ( акт від 05.12.2015 р.) комісією управління ЖКГ Козятинської міської ради встановлено , що внаслідок протікання покрівлі цегляні опори плит покриття даху піддаються руйнуванню. В результаті несуча здатність згаданих плит зменшилася та виникла небезпека обвалу плит.

Починаючи з моменту встановлення небезпеки, ми, мешканці будинку, неодноразово звертались по допомогу  до міського голови Пузира О.Д. Але майже три роки ми отримуємо лише одні відписки. Небезпека життю мешканців збільшується з кожним днем.

Незважаючи на катастрофічно  небезпечну ситуацію з покрівлею нашого багатоквартирного будинку, а також на постійні пусті обіцянки міського голови Пузира О.Д. профінансувати капітальний ремонт даху в 2015, 2016, 2017, 2018 роках , з моменту встановлення небезпеки для мешканців будинкуне було вчинено жодної дії для виправлення ситуації. Треба додати, що головою бюджетної комісії Козятинської міської ради є також представник ВО « Батьківщина». 

Натомість, міським головою , витрачаються колосальні суми з міського бюджету на ремонти кабінетів працівників міської ради, на насадження туй (які через півроку всохли всі до одної) та багато інших непершочергових потреб.

Крім того, з листопада 2017 року , виконавчим комітетом Козятинської міської ради збільшено комунальні тарифи на обслуговування будинків. Якимось дивом, необґрунтовано, мешканцям нашого будинку встановлено найбільший тариф у місті, хоча якість надання послуг не відповідає навіть найменшому тарифу.

При чому такі дії міського голови Пузира О.Д. ( представник ВО«Батьківщина» ) повністю суперечать стратегії  Вашої партії та Вашим публічним виступам.

Це зменшує  довіру людей до Вашої політичної сили та негативно впливає на рейтинг ВО « Батьківщина».

Просимо Вас посприяти вирішенню нашої проблеми , повпливати на керівництво нашого міста, щоб діти, інваліди, пенсіонери та інші жителі нашого будинку не залишились без житла.

Відповідь прошу надати мені за адресою : м. Козятин, вул. Катукова 25 кв. 62.

Додатки:

  1. Копія акту обстеження даху житлового будинку № 25 по вул. Катукова від 05.12.2015 р.;
  2. Копія листа Козятинської міської ради від 11.12.2015 р.;
  3. Копія листа Козятинської міської ради від 26.08.2016 р.;
  4. Копія листа Козятинської міської ради від 05.12.2017 р.;
  5. Копія листа Козятинської міської ради від 02.04.2018 р.;
  6. Копія комісії з питань ЖКГ від 07.02.2018 р.;
  7. Копія заяви до міського голови Пузира О.Д. ( за підписом жителів будинку в кількості 48 чоловік).

23.10.2018 р.                                                            Сичевська Л.К.

А ось ще один відкритий лист від залізничників міста 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up