Гроші на вітер

Гроші на вітер

Махнівська територіальна громада має достатній бюджет, у порівнянні з іншими сільськими радами. Але керівництво громадою любить розкидатись бюджетними коштами.

Газета уже писала про купівлю трактора для комунального підприємства, де сільський голова переплатив за вартість придбаної покупки більше ста тисяч гривень. Щомісячні премії у розмірі більше 5 тисяч викликають обурення у жителів громади, адже особливого ентузіазму сільський голова у вирішенні проблем громади не проявляє.

Нещодавно сільський голова вирішив виділити кошти з місцевого бюджету на відкриття посади художнього керівника клубу, якого не існує, під відповідну особу. Депутати не проголосували на сесії, мотивуючи своє рішення тим, що хореографію на високому рівні викладають вчителі з відповідною освітою Махнівської музичної школи. Жителі села позитивно оцінювали діяльність музичної школи, коли приходили на загально сільські свята та заходи, які вона організовувала.

Яка необхідність була відкривати посаду для людини, яка не має відповідної фахової підготовки та освіти без вміння спілкуватися на рівні з колегами? Та за рішенням іншої сесії кошти було виділено. Правда, уже під тиском сільського голови, голови районної ради та помічника народного депутата Крилової. Жителям громади зрозуміло, що посада відкривалась для особи, яка допомагає піаритись голові районної ради, сільському голові. народному депутату.

Відео дня

За брудний піар платіть кошти з власної кишені, а не з податків громадян територіальної громади. Ніщо так не вводить в згубну помилку, як благородні обличчя досвідчених негідників!

Микола Слобода, від мешканців Махнівки

 

Українці, будьте пильні!

Чиновники, що при владі на виборних посадах, обманюють вас, з метою на майбутніх виборах зберегти владу за собою. Не дайте себе обдурити. Думаю, що ставка буде робитись на фальшуванні.

Як до цього готуються, дуже показово видно з подій у Махнівській сільраді. Вибори ж не за горами. Для більшості провладних чиновників їх не існує. Є ті, що рахують голоси — голови дільниць, лічильних комісій, спостерігачі.”Забити до повного своїми людьми!”— це і є зараз основна настанова. Але ж ніхто безплатно фальшувати не буде. Тому треба вже прикормлювати грошима рать, яка сфальшує вибори. Платити зі своєї кишені накладно. Та і для чого? Коли є державний ресурс. Ось і створюються посади, які нікому не потрібні. А ті люди розуміють, щоб збереглась їх посада, треба виграти вибори. Ось на що і спрямовані дії голови

Махнівської сільської ради та зазначених в листі осіб.

Влад ПОВХ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Майкл

    Мудрий не все каже, що знає, а дурень не все знає, що каже.

    Українське прислів'я.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up