«Хлопець уже йшов на дно»: у Козятині врятували підлітка, який хотів переплисти став

«Хлопець уже йшов на дно»: у Козятині врятували підлітка, який хотів переплисти став
  • У середу, 1 липня, Козятин сколихнула звістка, яку у фейсбуці поширила Алла Степчук
  • Жінка написала, що на її очах тонув 15-річний юнак. Дякувати долі, підлітка врятували небайдужі люди, які опинилися поряд і прийшли на допомогу.

— Не можу не написати цей пост по 2-х причинах. По-перше, щоб застерегти підлітків від необдуманих вчинків. По-друге — подякувати рятувальнику публічно, — пише Алла Степчук з Вадіком Трембовецким.
З розповіді зрозуміло, що подія трапилася на водоймі в районі Талимонівка, де вони з сім'єю та друзями відпочивали та купалися. Вони і стали свідками страшної події, яка на щастя, не має летальних наслідків.
— Компанія підлітків по 15 років теж відпочивали на ставку: купались, засмагали, веселились. Аж тут двом хлопцям прийшла в голову ідея - переплисти озеро в один і у зворотній бік на перегонки. Та сталось так, що в один бік вони переплили, а от повернутися - забракло сил... Один із хлопців став тонути, інший (його друг) намагався йому допомогти, але потопаючий так хапав хлопця, що той сам ледь не пішов із ним на дно!!!! Тоді до берега дійшли тихі 2 вскрики: "Допоможіть!" і "він тоне", — ділиться Алла. — В ту ж секунду наш друг і за сумісництвом мій кум Вадим Трембовецький стрибнув у воду і поплив до потопельників. За ним у воду кинулись мій чоловік та ще один друг. Не пройшло й хвилини як Вадим швидко підплив до хлопця і встиг хапнути його за лодоню, яка ще виринала із води. Хлопець уже йшов на дно..., він був знесилений, наковтався води і в паніці лиш вхопив Вадима "мертвою хваткою" за шию. Хлопці ще хвилини 2-3 витягували його на берег. Слава Богу - він живий!!!!
Потім, за словами Алли, друзі хлопця викликали швидку, хлопець прийшов до тями, але був сам не свій: синій, блідий, йому було важко ходити і говорити...

— Шановна молодь! Якщо ви ідете відпочивати - я прошу вас, благаю - не дуркуйте, не намагайтесь робити те, чого не можете! Бо вода - помилок не прощає і нікого не шкодує!!! Подумайте про своїх батьків, друзів, про майбутнє, яке може закінчитись в одну мить! Будьте обережні на воді! Хочу подякувати чудовій людині та вірному другу Вадиму Трембовецькому - який став сьогодні рятівником і спасителем життя цього хлопця! Міцного тобі здоровя, щастя, миру й достатку, нехай твій шлях по житті буде світлим!

Відео дня

Наші журналісти готують матеріал стосовно цієї події. Сьогодні запланована зустріч з підлітками, які були на ставку. Тож слідкуйте за наступними публікаціями

Нагадаємо:

Козятинські рятувальники попереджають про правила поведінки на воді
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natali Gumenna

    Це дуже страшно...!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up