Хоча і заплатив, воду не підвели

Хоча і заплатив, воду не підвели

Лист у номер

Дорога редакціє газети “RIA-Козятин”, звертаюся до вас. Я пенсіонер 1942 року народження, прошу вас допомогти мені встановити справедливість в ситуації, яка виникла в мене. По Білопіллю частині села провели воду. Попередній голова села зробив проект і виграв тендер. У проекті була вказана водонапірна башня, яка в реальності зникла.

Фірма фіктивна, на чолі з нашим головою села (новообраним) провели воду, пробурили скважину на 38 тонн і достали отруту, яка воняє і, як тільки постоїть, робиться жовта — прати білизну не можна.

Коли проводили монтаж лінії, екскаватор зразу загортав трубу. Усі дефекти закрила земля. Акта прийомки водопроводу немає. Акта виконаних робіт немає. Аналізу води немає. Комунальне підприємство “Добробут-плюс” прийняло цю роботу, не перевіряючи, під керівництвом голови села Віктора Якимчука. У результаті, люди платили гроші через банк на фірму “Добробут-плюс”, а більшість — збирала фірма без касових ордерів. Люди купляли кільця, крани, труби в колодязь, лічильник, фільтр, утеплювач на труби. Фірма провела мені трубу до колодязя і на цьому робота закінчилася.

Відео дня

Коли я провів монтаж у колодязі і відкрив кран, виявив, що вода мені не підведена: забули просвердлити діру в магістралі і все загорнули бульдозером. Я заплатив фірмі через банк 2000 гривень і 1500 грн обійшлися кільця і вся начинка всередині кілець.

Я звернувся до голови села: “Чому у тебе є вода, а у мене немає?”

Відповідь була така: “Тієї фірми вже немає і я тобі яму копати не буду, проводь собі воду сам.”

А за що я заплатив 3500 гривень, які збирав на смерть? Зараз у мене немає на ліки і судитися з фірмою “Добробут-плюс” я не можу, бо за суд треба платити гроші, а їх нема.

Дорога редакціє, допоможи мені знайти вихід з цієї ситуації.

Станіслав Михайлович Рибачук

Відповідь читайте тут:

https://koziatyn.info/Podii/poobitsyali-poobitsyati-pensioneru-provesti-vodu-10733424.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up