Хочуть ліквідувати «Лісову пісню» та «Козятинську обласну туберкульозну лікарню»

Хочуть ліквідувати «Лісову пісню» та «Козятинську обласну туберкульозну лікарню»
Фото ілюстративне
  • Питання про оптимізацію реабілітаційних закладів розглядала спеціальна комісія в обласній раді. 
  • Сім лікувальних санаторіїв на Вінниччині, серед яких чотири дитячих, хочуть оптимізувати. До такого рішення дійшла комісія з питань регулювання комунальної власності та приватизації Вінницької обласної ради

Як повідомляє  vlasno.info, причиною ліквідації медичних закладів Вінницької обласної ради є брак коштів для забезпечення їхньої діяльності. Головні лікарі санаторіїв підтвердили неспроможність далі працювати за відсутності належного фінансування.

Реорганізації підлягають Маньковецький обласний дитячий туберкульозний санаторій «Зелений гай», Кашперівський дитячий туберкульозний санаторій «Лісова пісня», «Заболотненський психоневрологічний дитячий санаторій», «Могилів-Подільський дитячий легеневий тубсанаторій». Члени комісії проголосували за ліквідацію «Могилів-Подільського обласного протитуберкульозного санаторію для дорослих» і «Козятинської обласної туберкульозної лікарні».

Залишилось відкритим закриття «Печерської обласної лікарні відновного лікування», яка діє 30 років. Зараз у штаті закладу 70 працівників. У Департаменті охорони здоров'я Вінницької ОДА рішуче налаштовані закрити заклад.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Олег Каменный

    всө для людөй и для их здоровья
  • Галина Трушевская

    Вже і туди добралися.
  • Василь з махаринець

    Шоб не лежать в тубдіспансєрє нужно просто перестать болєть!!!
  • Александр Врублевский

    А що ця банда ліквідаторів нового побудувала? скільки відкрила нових сучасних лікувальних закладів? Адже для того, щоб зруйнувати не треба великого розуму, це може зробити навіть і останній дурень. Моя пропозиція: спершу побудуйте нове, сучасне, конкурентоздатне, - а тоді закривайте! Не вами створювалось - не вам бездарам знищувати! Менше розкрадайте - то й коштів на утримання вистачить! Як ви, гидотні, схопите якийсь коронавірус, де лікуватися будете? де знайдете інфекційні лікарні з відпо відним штатом? Бевзі недовчені!

    Марина reply Александр Врублевский

    Люди добрі! Я в грудні сама чула, як колишня працівниця "Лісової пісні" жалілася про погане фінансування санаторію, через що і звільнилася. Мене вразило, що діти сироти і напівсироти  напівголодні!!! Який жах і який сором.  Де які діти не мають  належного одягу. І цей заклад хочуть закрити ? Жидам українці не потрібні   А наші діти тим паче. Куди ми котимось.?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up