Хороший результат при поганій грі, чи матч невикористаних можливостей?

Хороший результат при поганій грі, чи матч невикористаних можливостей?

В неділю, 8 серпня ветерани «Моноліта» приймали на своєму полі сусіда по турнірній таблиці — Житомирське «Полісся» Це була гра 11 туру команд ветеранів 40+ Житомирської області. Гра тримала в напруженості вболівальницьку братію від першої до останньої хвилини. А коли рефері матчу дав фінальний свисток всі видихнули з полекшенням

В цьому матчі команди вивели на поле бригаду арбітрів, де однією з лінійних арбітрів була жінка. Можливо, вона в дебюті матчу стала фартовою для господарів поля. Коли стрілка секундоміра арбітра зробила всього декілька обертів, монолітовці могли двічі відкривати рахунок. В першому випадку за гостей зіграла поперечина в другому епізоді — м’яч після удару вінгера господарів з близької відстані якимось чином оминув ворота. Після цього гра трохи вирівнялася і до кінця першого тайму була з рівними шансами на успіх для обох команд. Удача більше посміхнулася господарям поля. Це диспетчер темно-синіх Павло Луцюк пробив по воротах «Полісся» низом. Удар був не складним для стража воріт, м’яч ковзаючись по траві втратив силу удару. Воротар полісян наставив руки, щоб заволодіти м’ячем, коли до нього прикатиться кругленька здобич, а м’яч ковзнувшись рукавичок і поміж ніг голкіпера закотився у ворота. При рахунку 1:0 завершилась перша половина зустрічі.

В другому таймі картина на футбольному полі не змінилася. Ветерани «Моноліта» мали незначну перевагу у володінні м’ячем. Моментів для взяття воріт гравцями обох команд було створено достатньо, тільки реалізація футболістів підвела. Найбільше запам’ятався епізод, коли троє нападників господарів вийшли на одного захисника гостей. Що помішало дати пас на вільного партнера важко сказати. Нападник зблизився з захисником зелено-білих та впав в боротьбі за шкіряну кульку.

Відео дня

Команди атакували багато, тільки змінити рахунок в матчі не змогли. Ветеранів «Моноліта» влаштувала мінімальна перемога. Нею вони відчепили від себе «Полісся» і змагаються з «Кераміком» за вихід до наступної стадії. Мистецькі гончарники в цей день приймали на своєму лідера групи Південь футболістів з Коростишева і поступилися з рахунком 0:6. Тож тепер ветерани «Моноліта» випереджають свого конкурента на один бал. Все вирішить останній тур. Козятинські майстри шкіряного м’яча на виїзді зіграють з «Фанатом», а «Керамік» проведе гостьовий поєдинок в Попільні.

По завершення гри ми запитали у бригади арбітрів чи складним був для суддівства цей матч. 

— В плані самої гри великих складнощів не було, а от балачок, сварок на футбольному полі багато і з цим треба щось робити, — сказали вони

Жінці арбітру Анні сподобались стадіон та атмосфера дружелюбності козятинських вболівальників. Вона подякувала їм за теплий прийом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up