Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (15–21 квітня)

Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (15–21 квітня)
  • Кількість нових хворих потрохи знижується, а кількість смертей - ні.

Коронавірусні «гойдалки» продовжуються. На Вінниччині минулого четверга зареєстрували 450 випадків за добу. Щодень кількість нових хворих падала і 19 квітня досягла позначки 122, після чого знову почалося зростання. І вже у середу, 21 квітня в області за добу додалося 327 інфікованих.

На Козятинщині станом на середу, 21 квітня було вже 2760 хворих на COVID-19. Такі дані Козятинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень. За останні сім днів у нас додалося 94 нових випадки. Це на пів сотні менше, ніж минулого тижня. Проте смертей від коронавірусу не меншає. За останні сім днів ще семеро мешканців Козятинщини втратили життя через недугу. Наразі загальна кількість летальних випадків — 63.

Цього тижня місто дещо послабило карантинні обмеження — за парти повернулися учні початкових класів, також дозволили проводити консультації для старшокласників. На такий крок пішли через те, що темпи захворюваності дещо знизилися.

Відео дня

Маємо ще одну хорошу новину. Цього тижня Вінницька область вже отримала першу партію вакцини Pfizer. Надійшло 1170 доз, про що на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов.

«Приватна логістична компанія «Фармасофт» щотижнево (за необхідності — частіше) розвозитиме вакцину з національного складу, де вона зберігатиметься у спеціалізованих морозильних камерах із дотриманням температурного режиму від -60°C до -80°C, на регіональні склади в спеціальних контейнерах із сухим льодом, здатним підтримувати наднизькі температури.

У Вінниці вакцину зберігатимуть у тих самих термоконтейнерах, які будуть регулярно поповнювати сухим льодом. Звідти, попередньо розморожені до +2°C — +8°C, флакони з вакциною щодня видаватимуть мобільним бригадам. Їі мають використати протягом 120 годин», — йдеться у дописі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up