Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (6-12 травня)

Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (6-12 травня)
  • За останні сім днів маємо півсотні нових хворих.

Впродовж останніх чотирьох днів на Вінниччині фіксують менше 100 нових випадків COVID-19 за добу. А два дні поспіль, 10 та 11 травня додавалося 38–39 нових хворих.

Цього тижня у нас почалася повторна вакцинація препаратом Pfizer. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької облдержадміністрації.

«Вінниччина отримала 3510 доз вакцини Pfizer/BioNTech. Вакциновано 2676 людей. Даною вакциною щеплюють працівників та пацієнтів інтернатних закладів для осіб похилого віку, працівники ДСНС, працівників прикордонних підрозділів», — йдеться у дописі.

Відео дня

Крім вакцини Pfizer, область також отримала препарати AstraZeneca/Covisield, AstraZeneca SKBio та Coronavac, якими щеплюють різні категорії населення відповідно до Дорожньої карти. Найближчим часом планується додаткове надходження вакцин AstraZeneca і Coronavac.

Станом на вівторок, 11 квітня в області було щеплено від коронавірусу 36 175 осіб. Вони отримали першу дозу вакцин. За інформацією Національної служби здоров’я України, на базі Козятинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги щеплення отримав уже 1641 пацієнт. А на базі Самгородоцького центру ПМСД щеплення зробили 299 людям.

Що стосується приросту нових хворих, то станом на ранок середи, 12 травня на території колишнього Козятинського району було зареєстровано 2921 випадок захворювання на коронавірус. За останні сім днів у нас додалося 52 нових хворих. Це на десять менше, ніж минулого тижня.

На жаль, летальних випадків щотижня теж стає більше. Від минулого четверга ще троє мешканців Козятинщини не впоралися із коронавірусною недугою і померли від ускладнень, викликаних цим захворюванням. Наразі загальна кількість смертей від COVID-19 від початку пандемії — 72.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up