Хто балотуватиметься на очільника Махнівської ОТГ?

Хто балотуватиметься на очільника Махнівської ОТГ?
  • Волевиявлення. Цієї неділі, 22 грудня відбудуться перші вибори до Махнівської ОТГ. Це друга територіальна громада, що з’явилася у Козятинському районі. Ми зазирнули у декларації кандидатів на головування громади. Хтось із претендентів має нерухомість у Вишневому, а хтось — лише дві земельні ділянки.

Мешканці восьми сіл, а саме Махнівки, Медведівки, Марківців, Садового, Перемоги, Немиринців, Вовчинець, а також села Катеринівка, що входило до Вовчинецької сільської ради, обиратимуть голову об’єднаної громади.

Махнівська виборча комісія зареєструвала дев’ять претендентів на пост очільника Махнівської ОТГ.

Микола Бортняк, 59 років. Освіта вища, тимчасово не працює. Згідно із декларацією кандидата на посаду голови, нерухомості не має. Земельними ділянками у Махаринцях та Махнівці, а також квартирою на 75 квадратних метрів у Махаринцях володіє дружина, Оксана Бортняк. Микола Бортняк задекларував 400 гривень матеріальної винагороди від Козятинського міськрайонного суду, а також 235 458 гривень заробітної плати дружини, 500 гривень матеріальної допомоги від Управління соцполітики Козятинської міськради та 300 гривень матеріальної допомоги від Козятинської районної організації профспілки працівників державних установ України, що також належать дружині.

Відео дня

Павло Кузьмінський, 62 роки. Чинний голова Махнівської сільради. Освіта вища. Згідно із декларацією кандидата на посаду голови, йому належать три земельні ділянки у Козятині та Махнівці, житловий будинок на 38 квадратних метрів у Козятині, гараж, квартира на 38 квадратних метрів у Бохониках, автомобіль Шкода Октавія 2007 року випуску, вантажівка ГАЗ-53 1978 року випуску і трактор Т16, а дружині — дві земельні ділянки та житловий будинок на 77 квадратних метрів у Махнівці та легковик ВАЗ 1987 року випуску. Задекларував 262 906 гривень зарплати та 59 151 гривню пенсії, а дружина — 45 600 гривень зарплати та 18 257 гривень пенсії. Також подружжя Кузьмінських має 53 540 гривень готівкою у гривнях та 720 доларів на банківських рахунках.

Майя Кущова, 54 роки. Пенсіонерка, має вищу освіту. Декларація відсутня.

Анатолій Лопатинський, 64 роки. Має вищу освіту, пенсіонер. Згідно із декларацією кандидата на посаду голови, має три земельних ділянки у Махнівці і тракторний причіп, а дружина — житловий будинок на 62 квадратних метри та земельну ділянку у Махнівці. Задекларував 49,5 тисяч гривень пенсії, а дружина — 153 011 гривень заробітної плати.

Сергій Лощук, 32 роки. Має професійно-технічну освіту, водій. Декларація відсутня.

Анатолій Машталер, 62 роки. Має вищу освіту, пенсіонер. Згідно з інформацією із державних реєстрів — один із засновників і керівник товариства з обмеженою відповідальністю «Кристал», що зареєстроване у Бродецьку і займається виробництвом цукру. Декларація відсутня.

Олена Молявчик, 38 років. Має вищу освіту, працює у Козятинській райдержадміністрації державним реєстратором юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Згідно із декларацією за звітний період 2018 року, нерухомістю не володіє. Квартира на 30 квадратних метрів у Козятині належить чоловікові. Задекларувала 95 420 гривень доходу від заробітної плати.

Сергій Цуркан, 57 років. Має середню спеціальну освіту. Народний засідатель Козятинського міськрайонного суду, директор комунального підприємства «Джерело» Махнівської сільради, що займається водопостачанням, прибиранням будинків і будівництвом доріг та автострад. Згідно із декларацією за 2018 звітний період, нерухомістю не володіє. Житловий будинок на 79 квадратних метрів та земельна ділянка у Махнівці, а також квартира на 63 квадратних метри у Вишневому та автомобіль Форд 2013 року випуску належать дружині. Задекларував 84 620 гривень заробітної плати, а дружина — 17 470 гривень пенсії та 42 851 гривню зарплати.

Едуард Шевчук, 30 років. Має незакінчену вищу освіту. Учасник антитерористичної операції, працює охоронцем у товаристві з обмеженою відповідальністю «Спілка безпеки України». Згідно із декларацією кандидата на посаду охоронця, має земельну ділянку у Марківцях та Веприку (Фастівський район). Інформація про доходи відсутня.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Борис дужий

    Адекватний вибір . Голова позитивна фігура  серед всі  бажаючих . Дай бог новій команді  сил , вміння ,розому  справитись з новими викликами  . Роботи в ОТГ добавиться врази . З Богом  Громадо !
  • Альоша Капніст

    Каждый  доволен  своим умом но недоволен своим положением! Кузминский и Цуркан- жирненькие воришки!Остальные- голые альфонсы Только Эдик пролетарий ни денег ни дома ни автомобиля ни ума!
  • Альоша Капніст

    Каждый  доволен  своим умом но недоволен своим положением! Кузминский и Цуркан- жирненькие воришки!Остальные- голые альфонсы Только Эдик пролетарий ни денег ни дома ни автомобиля ни ума!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up