Юр-Кирилюк, Марченко чи Кухар: хто буде директором школи №1?

Юр-Кирилюк, Марченко чи Кухар: хто буде директором школи №1?
  • Кандидатів було троє.
  • Хто з них переміг?

Останньою із директором визначилася школа № 1, хоча мала бути першою серед міських навчальних закладів, адже тут конкурс запланували на 21 червня, та позаяк цей день виявився державним вихідним (тоді саме була Трійця), довелося його перенести на 25 червня.

Документи до участі подали троє кандидатів: директор школи № 1 Раїса Юр-Кирилюк та дві її заступниці — Ніла Марченко і Оксана Кухар. Вони зібралися у залі засідань міської ради о 10 ранку. Цього разу у лавах комісії Валерія Кушкевича замінив директор Пиковецького ЗНВК Юрій Безпалько.

Конкурс тривав більше чотирьох годин. Після перевірки тестової частини виявилося, що у завданнях в білетах Раїси Юри-Кирилюк та Ніли Марченко були помилки: до одного питання було два ідентичні варіанти відповідей і обидва правильні, але в ключі до тесту вказаний лише один варіант, а також не правильний варіант у ключі поданий як правильний. Тож їх результати тестового завдання довелося обраховувати повторно.

Відео дня

Із презентацією першою виступила Оксана Кухар. Вона говорила про потребу осучаснити приміщення харчоблоку, відремонтувати роздягальні і спортзал, зробити новий дизайн фасаду, замінити покриття, відновити символіку навчального закладу, запровадити систему купонів та фішок для учнів, які дають їм певні переваги (наприклад, менше домашнє завдання) і про плани створити станцію сортування вторинної сировини.

Наступною виступила Раїса Юр-Кирилюк. Спочатку трохи розповіла про себе. Під час презентації вказала сильні сторони школи (зокрема, наявність сучасного кабінету математики і трьох класів інформатики, підписані угоди про співпрацю з різними інститутами та університетами). Серед слабких сторін вказала навчання у дві зміни, відсутність сучасного спортивного майданчика, недостатню кількість обладнання в їдальні. Також зазначила, що за 38 років у школі не робився повний капітальний ремонт.

Останньою до конкурсної комісії вийшла Ніла Марченко. Спершу теж трохи розповіла про себе. Під час презентації вказала сильні сторони школи (зокрема, наявність окремої їдальні, високий рівень навчальних досягнень учнів). Серед мінусів — відсутність якісного сайту. Серед проблем, які необхідно вирішити, Ніла Марченко вказала відсутність сучасного ремонту і якісної питної води, потребу замінити вікна, облаштувати рекреаційну зону у внутрішньому дворі.

За підсумками конкурсу перемогу здобула Оксана Кухар.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ангеліна Шевчук

    Чергова афера від Єрмолаєва Тетяна Миколаївна ?
    Всі прям так не знали, ой а хто ж буде директором?
    Кумівство і корупція процвітає у КозятинськаТГ.

    Олена Волинець reply Ангеліна Шевчук

    Ясна річ, що усе було вирішено заздалегідь. А конкурс, то щоб не базікали зайвого. Замилювання очей і все законно. Та тільки усі старі керівники шкіл, які мають великий досвід роботи з пед колективом, дітьми, батьками, керівництвом - на смітник.  Сміливий крок нової очільниці, але ця каденція буде першою і останньою. Молодість, запал, необізнанність, нахрапістись усе це приведе до розачарувань, як і усе зелене, що буйним цвітом розпустилось у знойну спеку, зеленіє, як засойна вода та смердить.

keyboard_arrow_up