Хто буде представляти Козятинщину в депутатському корпусі Вінницької Облради

Хто буде представляти Козятинщину в депутатському корпусі Вінницької Облради
  • Як повідомили в обласній виборчій комісії до Вінницької обласної ради пройшли представники 6-и політичних партій. Цей представницький орган матиме 84 депутати від 6-ти політичних партій

Найбільше представництво матиме Українська стратегія Гройсмана. З їхньої партії в облраді буде 40 народних обранців, що в процентному відношенні дорівнює 44, 37 відсотка від виборців, які прийшли на виборчі дільниці. Європейську Солідарність в обласній раді представлятимуть 11 депутатів, що становить майже 12 відсотків виборців. Таке ж представництво матиме Батьківщина — за неї віддали голоси 11,11 % виборців. Слузі народу симпатизували 8,76 % виборців, їх в облраді буде 8. «Опозиційна платформа за життя» заручилася підтримкою 6,78 відсотків голосів виборців Політична партія «За майбутнє» також подолала прохідний бар’єр. У двох останніх буде по 7 депутатів

З нашого Козятинського краю депутатами обласної ради стали заступник головного лікаря ЦРЛ Ігор Грубеляс та головний лікар Центру первинно медико-санітарної допомоги Юлія Радогощина, які пройшли по списках (УСГ). Ще громаду Козятинщини буде представляти екс-заступник Козятинської Райдержадміністрації, а наразі тимчасово непрацюючий, Павло Пойда від (ЄС)

Слід зазначити, що списки депутатів до Вінницької обласної ради не остаточні, адже серед депутатів які пройшли до Вінницької обласної ради є депутати Верховної ради та голови ОТГ і вони скоріше всього не змінять посаду голови ОТГ чи депутата Верховної ради на мандат депутата обласної ради.

Відео дня

Можуть стати зміни й у депутатському корпусі Козятинської міської ради. Це за умови, якщо Юлія Радогощина й Ігор Грубеляс приймуть рішення залишитися депутатами обласної ради. У такому разі Козятинську міську раду поповнять двоє інших депутатів, яких назве Козятинська ТВК.

Читайте також:

Рада 8.0: Аналізуємо новий депутатський корпус
Кого козятинчани обирали у Хмільницьку райраду. Список партій та депутатів
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up