Хто годуватиме учнів третьої школи?

Хто годуватиме учнів третьої школи?
  • Управління освіти та спорту визначилося із тим, хто постачатиме обіди для учнів 1–4 класів та пільгових категорій школи № 3.
     

Договір на поставку 5960 обідів підписали із підприємцем Сергієм Ткаченко. Зареєстрований він у Козятині.

У річному плані Державного контролю Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби на 2018 рік вказано, що Сергій Ткаченко проводить господарську діяльність за адресою вулиця Пролетарська, 96. За цією адресою розташоване кафе «Глобус».

Вартість обідів для учнів третьої школи 87 800 гривень.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up