Хто і де ріже

Хто і де ріже

До редакції “RIA-Козятин” звернулися жителі району РЕС, з інформацією про те, що в суботу, 28 січня, відбувалась вирізка дерев. Ми з'ясували, що директор СО «Козятин ЕМ» Ігор Мульський про події вирізки дерев у суботу нічого не знає.

 

Прокоментував газеті “RIA-Козятин” ситуацію головний інженер установи Віктор Козак.

— Ніяких робіт у суботу не відбувалося. А якщо б це відбувалося, то було б відображено в технічній документації строгої звітності. Якщо відбувається планова вирізка чи підрізка дерев, то вона відбувається згідно з річним планом-графіком, затвердженим та погодженим з міською та районною владою.

Р.S. Усім на замітку: “У зв'язку з тим, що зелені насадження порушують нормальну роботу електричних мереж, що призводить до знеструмлення споживачів різних категорій, викликаючи при цьому їхнє обурення, а також скарги людей, робітники РЕС змушені проводити розчистку трас повітряних ліній різного класу напруги. В охоронних зонах повітряних ліній, яка становить 20 м (10 м в одну сторону, 10 м в іншу) для високовольтних ліній заборонено будувати різного класу будівлі та споруди, саджати високорослі дерева, висота яких перевищує більше 4 м, складувати будівельні та інші матеріали, розпалювати вогнища, проводити спалювання побутових відходів та таке інше.

Відео дня

Власники зелених насаджень зобов'язані самостійно наглядати за станом дерев, які знаходяться на їхніх прибудинкових ділянках”.

 
 
Олександр БАРД

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up